pepperman |
18.10.2008 20:51 |
Cytat:
Napisany przez demek
(Post 972796)
widac, ze bladego pojecia nie masz jak dziala katoda, nie bylem pewien, ze tego nie wiesz, teraz juz jestem
|
pewny to ja jestem, ze po raz kolejny odwracasz kota ogonem. wybacz, ale dziwnie wyglada osoba, ktora regulacje podswietlenia myli z jasnoscia, a pozniej zaczyna wymadrzac sie na temat tego samego podswietlenia.
Cytat:
Napisany przez demek
(Post 972796)
jesli nie widzisz smuzenia nawet x4500 to przykro mi bardzo, nic na to nie poradze. ja widze i mnie to wku....a
|
jasne. pewnie kolejny, ktory slyszy jak prad plynie w kablu i szpanuje przed kolezankami wtykami furutecha kilka stow sztuka :D. zacznijmy produkowac tv tylko dla demka, przeciez jego oczy to oczy godne cyborga. takie inne niz nasze :P. jakiego tv by nie zrobili Ty i tak bedziesz widzial szumy, smuzenie tak dla zasady, zeby gapie buzie rozdziawiali ;).
Cytat:
Napisany przez demek
(Post 972796)
pokaz mi lcd, ktory mu dorowunje
|
nie sztuka wywalic full kasy na tv i podniecac sie analiza zawartosci czerni w czerni przy okazji podziwiajac swiecaca sie w sloncu jak psu jajca tafla, po co zreszta skoro mozna kupic cos znacznie tanszego, nawet jezeli z odrobine gorsza czernia. zreszta skoro masz takie wspaniale oczy to zatrudnij sie w Pionieerze, bedziesz ich maskotka i moze dzwigniesz im produkcje, bo cos ich napuszony marketing kuleje i polegli w plazmach.
Cytat:
Napisany przez demek
(Post 972796)
mozesz watpic, masz takie prawo, gdybym tych nowych nie ogladal to bym zapewne sie nie wypowiadal. oczywiscie wszystkich nie widzialem, ale cala gorna polke owszem, na biezaco
|
taaa, w ten sposob mozemy i o guzikach rozmawiac.
ps. nie odbieraj tego osobiscie, bo jestem spokojny jak trusia :D, ale jestem uczulony
ps1. ktos pytal jaki tv kupic. demek, dlaczego nie polecasz pionka, przeciez to najlepsiejszy tv na swiecie :P
|