![]() |
To dziwna sprawa jest stary. Bo jakby obraz byl uszkodzony to napewno bys tego nie zainstalowal. Dobrze by bylo jakbys napisal cos wiecej o tym "niedzialaniu" bo tak nie bardzo wiadomo co jest grane. Czy po instalacji wola o plyte , a moze w ogle sie nie wlacza czy wreszcie wywala jakies fikusne informacje o bledach. Napisz , cos sie wymysli.
|
Cytat:
|
No jasne, że nie mają zabezpieczenia.
Ale ja tu o czym innym. Mianowicie zassałem z eMule tę grę i mam duży problem. Wypałiłem wszystkie płytki, instaluję, instalka idzie gładko a potem za nic nie mogę odpalić tej gry. Myślę sobie pewno źle nagrałem 3cd i dawaj na nowo ją wypalić. I znów zawód - nie działa! Wtedy dopiero poszedłem po rozum do głowy i podinstalowałem ów obraz ( to obraz z CloneCD) to virtuala z Clona zainstalowałem i....znów nie działa!!!!! Czyli wniosek jest jeden: ten obraz jest uszkodzony. I tu moja prośba do ludzi dobrej woli, którym czasem pomogłem - pomóżcie teraz mnie !!!!! |
Re: Re: SafeDisc ??
Cytat:
|
dzieki
znaczy sie ze moge juz oddac oryginal pzdrwm Nikita_Bennet |
Poszło na priv. ;)
|
a moze ktos, podeslal by mi...
lub podal linka do cracka do wersji pl - takiej z empiku.
teac'iem 516eb i yamaha 8/4/24 ich nie przetne a kopie bym sobie zrobil bo kumpek przyniosl oryginala i tylko cracka mi brak pzdrwm Nikita_Bennet |
mam liteona 40125S, najnowszy blindwrite kopiuje gothica 2, tylko nie uzywajcie fastdumpa przy odczytywaniu plytki bo sie gra rozlozy przy uruchamianiu...
jedyny bol to to ze tak przegrana plytka u mnie dziala tylko w spawarce, jesli wrzuce ja do cdromu to gra nie pojdzie... jak by dalej nie chodzila to dajcie znac jest jeszcze inny sposob... |
Ja mam taką nagrywarkę i też mam problem:((
Jadnak przeciołem przy jej pomocy Splinter Cell (orginalnie Safedisc 2.8)po zainstalowaniu update do safedisc 2.9 też działa. Natomiast z tym Gothic II to jest problem:((( Czy może ktoś sprawdzić CloneCD lub BlindSuite ile ma błędów na kopii? Bo ja niestety mam o kilka za dużo:(( Chodzi o sectory 455,456,457 |
martinez07: odtwarzam kopię i w cdromie (Asus 52x) i w nagrywarce i wszystkie napędy wirtualne mam powyłączane tak że chyba wszystko jest ok. Jestem już na 99,9 % pewien że LTR-24102B tnie SD tylko do wersji 2.7, powyżej ma problemy. Jeśli ktoś ma taką spawarkę i nie zgadza się ze mną to wszelkie uwagi będą pożądane i mile widziane.;p
|
Cytat:
Kulfon - zadam może trochę niemądre pytanie - czy odtwarzasz grę z nagrywarki, czy ze zwykłego cd-romu/dvd? Bo jeśli z nagrywarki, to trza zaznaczyć opcję w emulacji A120% "ukrywanie nośnika". Wtedy jeśli masz dobrze zrobioną kopię - musi działać. Pozdro. |
Na emule jest juz od ponad tygodnia
|
Re: Shifu aka Shade :) vs Gothic 2 PL
Cytat:
Dzięki. |
moj teac przegrywa safediska z tego co wiem :P
a ra jednym dzial jednym nie a .. ale jzu wyjazyem problem .. to viruale z alkohola i inne ... |
Shifu aka Shade :) vs Gothic 2 PL
Hej
Wczoraj udalo mi sie sciagnac Gothic 2 PL z netu. Wedlug tego co twierdzi plik *.nfo jest to dokladna kopia oryginalu. CD 1 i 2 wedlug Clony XXL sa zabezpieczone Securom New 4.8 co jest bzdura. Plyta CD 3 jest zabezpieczona Safedisc 2 ( odczytane z clonny xxl ). Dwie pierwsze plyty sa to obrazy typu cue & bin a ostatnia plyta to obraz z clone cd. Do problemu podszedlem normalnie. Pierwsze dwa cd nagralem na plyty jako "Normal CD" a trzecia jako "Safedisc 2" . Do nagrania uzylem programu Alkohol 120 % ver 1.4.3 build 410 Retail. Po wypaleniu i instalacji gra dziala . Uruchamianie trwa co prawda troche dluzej niz zwykle ( po uruchomieniu jakies 10 -15 sekund czytnik cos tam odczytuje - prawdopodobnie sprawdza zabezpieczenie ) ale wszystko jest ok. Kopie sprawdzalem na mojej nagrywarce LiteOn 48246S ( na niej wypalalem ) jak i na moim leciwym juz CD-Romie LG 48x. Tak wiec gra dziala i nie jest potrzebny do niej zaden ***** ktory swoja droga jest rowniez dostepny. Na dysku mam rowniez zainstalowanego najnowszego Clone CD jak i Daemon-Tools ver 3.32 ( z wirtualnego napedu gra rowniez dziala ). Pozdrawiam wszystkich i zycze sukcesow przy nagrywaniu :) |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 01:10. |