![]() |
Cytat:
pzdrwm Nikita_Bennet |
ave !
Już po problemie ...:) Po kilku próbach - udało się !! Alcohol 120 % Rulez !! Dziex za pomoc ! Pozdrawiam ! P.S. Zmiana w opcjach wirtualnych napedów nic nie dała... Trzeba wyłączyc wszystkie nawet przy oryginalnej płytce. Ale to juz bez znaczenia ! Nie instalowałem nowej wersji Alcohola - jest zbyt świeża i podobno lubi się czasem wysypać... Jeszcze raz dzięki i pozdrowionka ! |
To ja z innej beczki. Kto mi powie skad to mozna sciagnac :P ?
|
Co do wirtualnych napedow - pozadana jest zmiana nazwy np w alcoholu w opcjach da sie to zmienic (z AXV na jakis dowolnie dziwny inny) gdyz nowe gry potrafia je wyczuwac w systemie i nie dzialaja. Poza tym w kazdej nowej wersji alcohola aktualizowane sa blacklisty, wiec moze w najnowszej wersji nie bedzie klopotow, teraz to 1.4.3.410.
|
Gothic 2 PL - need help
ave !
Mam wielki problem ze zrobieniem kopii zapasowej Gothic`a 2 PL :( Clony XXL jako zabezpieczenie trzeciego CD pokazuje - SafeDisc v2. Próba przepalenia Clone CD ( 4.2.0.2 ) zakończona niepowodzeniem. Podobnie zakończyła sie próba z alcoholem 120 % 1.4.1 Build 221 . Co ciekawe program nie uruchomi sie , jesli mamy jakies napędy wirtualne. Oto cytat z pliku pomocy :"Obecność wirtualnych napędów CD może w niektórych konfiguracjach uniemożliwiać uruchomienie gry. Należy je w takim przypadku wyłączyć." Jeśli mój alcohol miał uruchomiony choćby jeden wirtualny dysk - gra sie nei uruchamiała ( uparcie prosiła o 3 CD mimo , iz był on cały czas w napędzie. Po wyłaczeniu wirtuali - gra biega bez problemu ( cały czas mowa oczywiscie o oryginalnym CD ). Bardzo proszę o pomoc w zrobieniu kopii tej gry ! Pozdrowionka ! P.S. Spawarka - LG 40/12/40 |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 01:10. |