![]() |
Jesli twoj Teac nie rusza SafeDiska to pogodz sie. Ostatnia deska ratunku to ***** ;)
|
To w koncu czym zgrac ten oryginal clonem czy alkoholem?
Mam Teac'a 52/24/52 u mnie dziala wszystko a u moich znajomych niektórych nie ... |
AAAle wy jesteście mądrzy .... imponujecie mi ....
tak się nieszczęśliwie składa że moja 24 tego nie ruszy i kropa. I nie jest to wina ustawień w Alcoholu. Pozdrawiam mimo wszystko niemiłych kolegów. :P |
Cytat:
Ja mam Plextorka i Liteonkka no i ten pierwszy sobie nieporadził !!! Liteonek poszedł jak burza !!! Tylko nie w Alkocholu a w Clonie ... See You !!! |
Cytat:
Ja posiadam takiego Litka (48125W). CD3 nagralem bez trudu na CDRW x12. Gre zainstalowalem z 2 binow (cd 1 & cd 2) (w Daemonie), a cd3 zainstalowalem wlasnie z tej CDRW. I wszystko chodzi. Nie wiem z czym macie problem :blee: |
Sory że się wtrącam ale do gothica 2pl jest już ***** i śmiga bez problemu;) ;) ^_^
|
Mam problem innego rodzaju - podczas instalowania gry z kopii CD3 wyskakuje błąd (przy ok 70%). Czyżby Alkohol robił mnie "w balona"? Spróbuję później innym programem. Spotkał się ktoś z czymś takim?
|
Dokładnie Grish - Liteon tego nie przegra ... niestety ... przegra Asus, LG z tego co już się zdążyłem dowiedzieć
|
Cytat:
|
Cytat:
Hmmmmm .... ^_^ ^_^ ^_^ ^_^ Widze że się nie pomyliłem ??? Ty serio jesteś pusty jak bęben ..... || Taki normalny, tradycyjny, nadęty, snobistyczny (Bóg jeden wie co jeszcze) DUPEK ..... To teraz nasza "DYSKUSJA" jest zakończona. See You !!!!! |
Cytat:
Mówisz "Kiedyś dorosnę" ...tym tekstem najbardziej mnie ubawiłeś ...:D 8) ...Proszę nie wypowiadaj się na takim poziomie, bo ludzie którzy wypowiadają tylko "puste" słowa twierdząc jakimi oni są PIRATAMI ...tak naprawdę są denni do kwadratu ... Zakończyłem dyskusję z Tobą ...Bye! SEE YOU !!! |
troche z innej beczki
hmm... :)
wlasnie skonczylem gothica 2.. ehh.. 35h gry to na rpg troche malo... ale fabula... miodek... w zadnej innej grze nie widzialem tak ciekawie skonstruowanej fabuly... i wszystko bylo tam gdzie bym sam chcial to umiescic tworzac ta gre... ehh... poprostu cudo... polecam wszystkim ktorzy lubia rpg... PS... niestety gra jest za prosta... zero problemu z ostatnim przeciwnikiem... (nawet pol zycia mi nie zabral)... to akurat powazny minus... |
cze !
No cóz... chyba nei mogę Ci pomóc - moja wiedza jest zbyt mała. Jak słusznie zauważyłeś winna zapewne jest spawarka... Ja swoja kopię zrobiłem na wyżej wspomnianym LG i działa bez problemu więc pozostaje Ci chyba tylko poszukanie jakiegoś qmpla z nagrywara tej firmy... Pozdrawiam ! |
I Owszem - przeczytałem tutorial Vluki - i owszem - moja spawarka jest na liście tych co tną SD2, każde dziecko wie że liteon jest w stanie przegrać większość zabezpieczonych płyt - i co z tego jak nie nagra Gothica i innych zabezpieczonych SD 2.9. Czy wogóle komukolwiek udało sie na Liteonie to wypalić ? Bo kumpel palił to na Liteonie 48 i tez kupa a na LG 40 i 48 idzie bez problemu. Wszystkie wymienione spawarki obsługują korekcje EFM poprawnie - sęk w tym że chyba SD 2.9 nie lubi za bardzo Liteona :blee: :blee: :blee:
P.S. BlindWrite też dał tyłka tak przy okazji wiec wina chyba leży w spawarce ... Pomóżcie bo już drugi dzień to gwałce i brak efektu ... |
ave !
Kulfon - przeczytaj dokładnie FAQ , którego autorem jest VLuka. Jasno jest tam napisane , że sam Alcohol nei wystarczy do złamania tego zabezpieczenia - potrzebna jest także odpowiednia spawarka ( jest odpowiedni link w wyżej wspomnianym FAQ - spis spawarek radzących sobie z tym zabezpieczeniem ). Polecam dokładna lekturę. Jeśli Twoja spawarka jest w stanie złamać to zabezpieczenie to alcohol poradzi sobie z tym w ciągu kilku minut ! Pozdrawiam ! P.S. The_GOMEZ - jak się zwracasz do mnie to caps off lolq ! |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 01:10. |