![]() |
Przecież firma produkkująca Alcohol wie lepiej co zrobić :P
|
safedisc2/3 nie włańczaj bo włańcza pomijanie błędnych sektorów prubuje je naprawić a zart polega zeby tego nie robił dlatego to proponuję ,przepraszam jestem nowy ze się wtrącam alcochol 120% wypróbowane na liteon 52327s
|
Re
Witam ponownie !
Sorry za milczenie, ale korzystam z sieci osiedlowej i nie mam wpływu na przerwy w jej działaniu. Przyznam szczerze, że jeszcze nie spróbowałem skopiować według podanych wskazówek, ale spróbuje w ten weekend. Moja nagrywarka to LiteOn 811S z wersją firmware HS0Q. |
odp
Cytat:
|
Spróbuj Alcoholem i ustaw profil Safe Disk 2/3, i jak wyżej napisał kolega ustaw emulacja. Możesz również spróbować innym np. BW :)
|
Witam. Gry na pewnoe nie skopiujesz 1:1. Sposób jest ale nie wiem czy pomoże. Nagraj gry z emulacją RMPS i włącz ja w alkocholu. Najlepiej sciagnij obie wersje 1.9. cos tam :) sorry nie pamietam. Mozliwe ze blacklist nie ma tych wlasnie gier. Mozesz nagrac na plytki albo uruchamiac z virtuala przetestuj i napisz czy pomoglo bo mnie tez ciekawi to. Napisz jaka masz nagrywarke. Odczyt i zapis rob z palarki i z nieduza predkoscia.
|
Safe Disc 3.20.0.2
Czy już coś wiadomo na temat sposobu zrobienia kopii płyty zabezpieczonej tą wersją Safe Disca ??
Chodzi mi o bckp gry "HP i więzień Azkabanu" (kupiłem oryginał dla dzieciaka w Media Markcie za 111 zeta - zawsze to taniej, niż 139 zł - i szkoda by było, żeby oryginał się zniszczył, a widząc w jakim poszanowaniu są płyty mojej latorosli jest to wielce prawdopodobne). Próbowałem Alkoholem 120% (Clone CD musiałem zdeinstalować...), ale nic to nie dało :sciana: . Przeglądałem Wasze forum w zakresie SafeDisca, ale nie udało mi się zrobić działającej kopii zapasowej - czyżby koniec z taką możliwością ?! :( :( |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 18:49. |