![]() |
odp
Cytat:
|
No jeśłi robisz tak to ja już ci nie pomoge. Jedynym wyjściem jest cukierek. Albomożesz włączyć emulację w virtualu i grać z virtuala.
|
Cytat:
|
Witam na forum. Poczytaj wypowiedzi w tym temacie i powinienes zrozumiec troche.
|
czesc wszystkim,
mam rowniez problem z sd3.20/sd3.15 (roznie rozpoznaja analizery).Chodzi mi o gre FarCry. Czy juz ktos mial podobnie? jak zrobic "kopie bezpieczenstwa"? ClonyXXL wyczail ze to sd2, cloneCD temu nie podolal, alcohol 1.9 tez, co dalej? dzieki za odpowiedzi!!! |
No i wszystko jasne. Dzięki wielkie.
|
Witam. Niestety nie udało mi sie wykonać kopii HP. Próbowałem z korekcja EMF, jak i bez, na alcoholu 1.9. z profilem odczytu/zapisu safedisc 2/3.
|
Ghost pojawiasz sie i znikasz :) ale milo ze wrociles.
|
Ale szczerze wątpie czy mi sie to uda. Pobieżnie sprawdzjąc zmiany, jakie wprowadzono między wersją alcohol 1.4 a 1.9 nic nie wspomnieli o SD3.2
Myślę, że dopiero gdy programowo twórcy alkohola zaimplementują profil safedisc 3.2 to się uda. Ale póki co trzeba próbować samemu... |
Dobra. W imię nauki spróbuję nagrać to na 2 sposoby. W końcu płytkę można nabyć za 1 zł:) A propos: Może pojemność i marka płyty też ma znaczenie? Testy zrobię w sobotę, bo nie mam chwilowo dostęwu do CDR. NARA
|
z niecierpliwością czekamy na rezultaty :)
PS tak to ja :) wróciłem na forum ! tęskniliście ? ;) |
Ja też ale warto próbować. Piotr życze powodzenia no i napisz jak testy. A i jeszcze jedno - spróbuj nagrać obraz raz bez korekcji EMF a raz z nią. Sorry może to wygladać jakbym naciągał ciebie na płyty ale sam nie mam oryginała żadnego. Ostatniego widzialem z rok temu :)
|
Jeszcze nie słyszałem żeby ktoś wykonał kopię 1:1 gry zabezpieczonej SafeDisc'em 3.20 no ale trzeba próbować ... powodzenia życzę ;)
|
Zainstalowałem A. v 1.9. Gdy robiłem zapis obrazu w alcoholu 1.4, to przy wyborze profilu sd2/3, korekcja EFM była domyślnie włączona. Mam nadzieję, że nowsza wersja lepiej sobie z tym zabezpieczeniem poradzi. W sobotę opiszę rezultat. Dzięki za pamoc!
|
Piotrgie nowy alkohol zwie sie tak - 1.9.2.1705. Sciagnij z neta ta "lepsza wersje" :) i zainstaluj ja. Jesli chodzi z virtuala to juz dobrze. Ja proponowalbym nagrac to z korekcja EMF, predkosc max 12.
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 02:02. |