![]() |
Bez przesady. Ja juz mam HaoZip'a i z miala checia wezme cos chinskiego po raz drugi:)
|
Tak, Pingwin, tak...
|
cosik do Opery jednak podobny..
|
a jakiś adblock do niej istnieje :spoko:
|
Maxthon to znana przeglądarka, która od lat zbiera nagrody.
Kiedyś był to bardzo popularny zamiennik IE. Teraz oprócz silnika IE (zachowanego dla kompatybilności) używa też WebKit |
OperaBook? :D
http://thenextweb.com/insider/2012/0...-what-we-know/ |
Mam nadzieję, że od tego nie dojdzie. Szkoda, żeby FF został na rynku jedyną porządną przeglądarką. ;)
|
Nie wiem czy wiecie ale w planach jest fejfon :taktak:
|
"Przewagą" Facebooka na Ixxx jest to, że ludzie go używają do kontaktu i rozrywki, bo lubią, natomiast wszystko inne, co z nim związane (np. ostatnio giełda) mają gdzieś. Tak więc i telefonowi nie wróżyłbym specjalnego powodzenia, bo musiałby zaproponować coś, czego nie ma gdzie indziej. Apple to co innego.
|
Pomijając już moją osobistą niechęć do fejsa, to tez nie widze sensu robienia nowej platformy. I tak jest ciasno, a fajsbuk popóki co ma pieniądze ale nie ma całej reszty.
No ale ich wybór niech robią co chcą :) |
No i wylazł z nory nowy Lis. :) Szybki jak diabli (w porównaniu nawet z 12.0). Goły zabiera ~90MB, ale jak jest z wyciekami i zasobożernością przy kilkudziesięciu zakładkach to nie wiem - podobno też mocna poprawa.
Nareszcie wprowadzili porządne, płynne przewijanie stron. Nie działa Addon Compatibility Reporter, a już naprawdę nie działają (zmiana wersji nic nie daje, glitche/bugi) niektóre dodatki, chyba pierwszy raz w historii. Między innymi FXChrome, którego tak lubię. :| |
Czyżby w końcu jakaś sensowna alternatywa dla Opery? Aż wypróbuję :)
|
Cytat:
płynne przewijanie mnie vqrwia i od razu wyłączyłem k***a. ogólnie przyspieszył, to fakt :spoko: |
Fakt, działa, ale na tym FF nie mogę z powrotem włączyć dodatków oznaczonych jako niekompatybilne. Pomimo właśnie ACR.
Znalazłem FXChrome w /versions/ ale to jakaś beta i FXChrome Mods nie zapisuje mi zmian... A mogło być tak pięknie... :haha: @andrzejj9 Nie wiem na ile jest szybszy od Opery, nie porównywałem. Zostałem na Fx ponieważ Opera nie oferuje mi takiego wyglądu, wtyczek których używam i takiej customizacji jak Lis. Także porównuję względem starszych wersji Fx. Od wersji 4.x Lis ma problemy z WebGL - nie każdemu to dobrze działa i jak masz pecha to będzie Ci się przycinać i przymulać. |
Ilość załączników: 1
Cytat:
======================================= Dżizas, nawet ściągnąć się nie da, co oni tam wyprawiają? :hmm: Załącznik 59633 |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 19:06. |