![]() |
Sie wie bo czarne jest biale a biale jest czarne - logiczne :taktak:
|
nikt mi nie wmówi że białe jest białe, a czarne czarne :nie:
|
Cytat:
|
Taki jeden dziennikarz, który kiedyś prowadził Lato z Radiem reklamuje dobry biały proszek!
|
Czarny proszek :hmm: to jakas nowa odmiana bialego co pewno lepiej kopie :D
|
On pisal o drukarce ze ma byc czarno - biala - drukarka biala a proszek czarny:)
|
Nie ma tanich drukarek z białym proszkiem :)
|
Czarno - biała
|
Mono czy kolor ?
|
Tania drukarka laserowa
Witam
Jak w temacie, a mianowicie poszukuje taniej drukarki laserowej do użytku domowego. Ważne aby miała WiFi, gdyż będzie stała w drugim pokoju, a komunikować się z nią będą dwa laptopy. Miesięczną ilość wydruków szacuje na około 100-200. Kolejna ważna sprawa, to koszty eksploatacji, zależy mi aby można było stosować zamienniki tonerów chyba, że będą niewiele tańsze niż oryginał. Cena do 300PLN. Z góry dziękuje za podpowiedzi. |
Cytat:
|
Edziu widać, że nie robisz dokumentacji, moje czasem maja nawet kilkaset stron w życiu nie bawiłbym się w drukowanie na pięciu drukarkach. Takie pitolenie się to zwykła chytrość bo zysk żaden.
|
Cytat:
Takie rzeczy robisz na atramentowej, resztę listów i innych pierdół drukujesz na mono. :D |
Cytat:
|
a jak się chce w kolorze tytuł dokumentacji w nagłówku każdej strony? kolorowe tabele? barwne podkreślenia i wyróżnienia? kolorowe motywy lub.....motylki i inne kwiatki? Zawsze można oddzielnie się bawić, ale chyba nie o to chodzi. Przecież jego czas też jest cenny.... może nawet bezcenny.
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 14:21. |