![]() |
X-COM oddał kasę 999zł na konto 1:1
nie odliczyli za nic |
Cholera ich znajet :D , wygladem identyko tylko rozbudowana od dolu ;)
|
ja mam MG6150 z 6cioma pojemnikami na tusz
ale MB to chyba całkiem inna seria maszyny jest |
Ja tam od zarania dziejów używam drukarki HP i nigdy nie narzekałem na nie, nigdy nic mi się w nich nie psuło, a wymieniałem dopiero po kilku latach bardzo częstego użytkowania, jak już kompletnie zostały wyeksploatowane i nie było wyjścia. Obecnie mam jeszcze staruszka HP Deskjet Ink Advantage k209a i kurczę, lepszej nie miałem, niestety już na oparach jedzie bo powoli siada sprzęgiełko :/ Co bym dał, żeby jeszcze taką kupić, ale nigdzie nie widziałem.
|
Cytat:
|
Odlicza ok 100zl za tusze.
|
a więc Epson pojechał z powrotem do X-COM z tytułu zwrot. głownie za sprawa braku podajnika dolnego "kasety"
mają odliczyć jakaś kwotę z tytułu że był używany do testu wydrukował 16 stron. zobaczymy ile odlicza z 999zł. no znowu stoję przed dylematem co kupić może uda się coś wspólnie wybrać :-) wymogi jak poprzednio 1. atramentowa z racji energooszczędności i nie wydaje odgłosów wentylator nie wyje i się nie nagrzewa 2. koniecznie scaner fajnie jak by był z podajnikiem 3. drukuje do 1000 stron miesięcznie microfirma (kolor i mono) mieszany tryb 4. koniecznie podajnik "kaseta" + górny lub drugi dolny na koperty i etykiety samo przylepne 5. możliwość kopii Kolor/Mono z bezpośrednim dostępem z przycisku na obudowie bez wchodzenia do menu itp... 6. druk za pomocą wifi i podłączenie wi-fi nie koniecznie musi być tzw. stałe zasilanie tuszem co sadzicie o Canon MAXIFY MB5450 myślałem żeby wybrać model niżej 5150 ale wtedy jest tylko jeden podajnik dolny :-) |
Cytat:
Nie za bardzo rozumiem w czym problem , zawsze mozesz oddac do sklepu ze jestes niezadowolony zamiast brnac w to guwno , napisalem w wielkim skrucie czym sie roznia a ty nie dociekales czyli ci pasi jak napisalem ze roznia sie chociazby glowica/rozdzielczoscia , przeciez w czym byl problem pobrac pdf z linkow co sam podales otwozyc 2 obok siebie i porownac :P |
Ilość załączników: 2
pierwsza ocena była bardzo słaba za ten podajnik...
ale tak konfiguracja przebiega szybko instalacja sterowników ustawienia drukarki bardzo dobre wi-fi załapało szybko drukarka PC (LAN) roter - wifi -Epson wszystko działa poprawnie po naciśnięciu drukuj drukuje w sekundzie. bardzo prosta w obsłudze APP na Androida do drukowania. sama drukarka drukuje ładnie i szybko. kopia 1:1 tak samo. Skaner przy 600dpi skanuje tak samos szybko. jeśli faktycznie tego tuszu wystarczy mi na długo to wytrzymam z tym podajnikiem :-) no i ceny oryginalnego tuszu są do zaakceptowania Załącznik 117559 Załącznik 117560 |
seku proponuję, edytować ostatni post :>
a mówiłem kup OKI jest podajnik i możesz dostawić se kolejny || |
nie prowadnice są jest ok do samego druku wszystko OK nie mam zastrzeżeń
|
Bo klient nie przyzna sie do kupna gowna:)
@Seku zobacz czy twoj model tez wciaga kartki jak chce bo nie ma zadnej prowadnicy. |
Ło kurva, to faktycznie porażka. Też nigdy nie zwróciłem uwagi na to w drukarkach EPSONa, nawet je polecałem klientom, jak pracowałem na tuszach/tonerach. Jakoś też nikt z nich nie marudził...
|
misiozol szkoda że teraz to piszesz...
ed hunter tak wystają do góry i MAX można załadować 30kartek ciekawe gdzie tam ma wejść 100szt. |
Chodzi o to ze epson w moim modelu(skromne 700zl) tak zawalil z podajnikiem ze nie potrafi prosto pobrac kartki, kaseta by ten problem zalatwila ale wtedy trzeba wydac 1,5k zl a nie 1000:) Poza tym masz 1 podajnik i jak chcesz zdjecie wydrukowac to wszystko wyciagasz a w kasecie mozesz miec 3 rodzaje papieru.
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 12:30. |