![]() |
W Biedronce jakis LG jest 349 -pln -4:3
|
W 19" 4:3 to już zbyt dużego wyboru nie ma, ale jak się nie ma dużych wymagań, to spokojnie wystarczy taki: LG 19" LCD L1942S-SF (wada - brak wejścia cyfrowego...)
Tani (Agito 414), a przesiadka z wypalonego kineskopu będzie sporym pozytywnym szokiem. ;) |
No coz, ale wydaje mi sie ze w tej cenie to benqu jest dobre lub nawet bdb?
Blad moj, oczywiscie wartym zainsteresowania jest model BENQ E2200HD. HDA nie ma dvi itp. |
no właśnie też się troche zdziwiłem cenami LG....
|
A to slawne benq za ponizej 500zl - full hd?
http://www.allegro.pl/item599719263_...0_10000_1.html Fuck przed skoczeniem $ w gore byl za 450 zl:( |
Niektóre panoramy, np LG mają przycisk po wciśnięciu którego zmieniają się w monitor 4:3 :D
Oczywiście po bokach mamy czarne niewykorzystane miejsce, ale jeżeli chcesz mieć panoramę to może warto się zastanowić. Poza tym rozejrzyj się raczej za 22'' - troche dopłacisz a jednak większy i ma większą rozdzielczość (co brat z tabletem chyba doceni ;) ) Jeżeli nie chcesz za bardzo dopłacać to nawet lepiej kupić 20'' - wyższa rozdzielczość zostaje (1680 x 1050) Skoro panorama 20'' ma 1050 linii, a 19'' 4:3 ma 1024 linie (1280x1024) - to brat nie powinien narzekać :D PS.Zwróć uwage na to czy ma DVI. Przykład: http://www.ceneo.pl/1372428 ma 4:3 w panoramie i DVI, 20'' |
Z racji, że mój monitor CRT świeci coraz gorzej, czeka mnie wymiana na nowy - myślę oczywiście nad jakimś 19" LCD, ale mam dwa warunki:
- niestety nie może być to panorama (brat bawi się na tablecie, który jest przystosowany do formatu 4:3) - cena - do 500-550 PLN. Co byście polecili? |
Może może.
Cytat:
|
|
A jak wypada ten DELL 2709WFP w stosunku do 2408WFP? Opłaca się doinwestować do większego ekranu, cz yten 24" jakościowo jest lepszy ???
|
a mnie się widzi ten DELL 2709WFP
|
qrde Bartek sorki - pamietam, ale przesuneli mi godziny pracy i teraz w ofisie spedzam tylko tyle czasu ile naprawde musze
ale dam znac na pewno... tylko nie wiem kiedy :( |
mam kilka w pracy - sprawdze modele i dam znac co o nich mysle :)
generalnie jestam na bardzo plus inna sprawa, ze nie mam mozliwosci sprawdzenia tam poprawnosci wyswietlania kolorow (grafika) ani jak sie gra, jezeli to cie interesuje - z powodow oczywistych |
Cytat:
A co do tematu, przy przesiadce z 17" na 22" też miałem wątpliwości, że to przecież za dużo, że po co tyle itp. A teraz w najbliższej przyszłości planuję dołożyć drugi monitor 24" lub nawet 27" :) Wygoda i efektywność pracy znacznie wzrasta przy takiej konfiguracji. A tak przy okazji, ktoś używa monitorów Della? 2408WFP lub innego modelu? |
o q., ktos ma pojecie, co pisze :D czyli co - najlepiej miec jakis gwiazdozbior na pulpicie? :hmm:
:banan2: |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 04:01. |