![]() |
Jak nie potrzebujesz np. zaawansowanego authoringu video to darmowa wersja w zupełnści Ci wystarczy
|
@Yossi do tego równie dobrze nada się ImgBurn..
|
Ja już kiedyś i na priv i tu polecałem czaro80 niektóre programy. Podejrzewam, że nie potrafi sobie z nimi poradzić. :mruga:
|
Cytat:
To nie jest ironia ani złośliwość. //edit Yossi, co Ty z tym zaśmiecaniem? kolega czaro80 też gdzieś poniżej o tym pisał. Vista jest całkiem nieźle przystosowana do instalacji / deinstalacji. czaro testuj sobie ile wlezie, instaluj, tylko: 1. Czytaj uważnie co instalujesz, choćby na dobreprogramy.pl. 2. Podczas instalacji też czytaj komunikatory instalatora, czy np. nie instaluje się jakiś dodatek do przeglądarki. 3. Deinstaluj jeśli coś nie pasuje i tyle 4. Zainstaluj program CCleaner http://www.piriform.com/CCLEANER i używaj go czasami. |
Można sobie pomóc jeszcze takim czymś:
http://www.dobreprogramy.pl/Ashampoo...ows,12358.html A najlepiej takim czymś: https://www.virtualbox.org/ W skrócie: tworzysz wirtualny komputer, instalujesz na nim swojego windowsa, a następnie testujesz programy ile wlezie. Jak skończysz wywalasz wirtualny komputer. |
Panowie,dziękuję za porady,za miłe chęci,jak będę miał czas to się zabiorę za te programy.Pozdrawiam wszystkich :)
Ale i tak większość nadal kocha się w Nero :P |
Kto się kocha w Nero? Chyba już nikt z aktywnych uczestników tego forum, bo to sensu nie ma, a jeszcze weź i płać za to?
|
Ja ostatnie Nero jakie widziałem to było 5.5...
Ale i tak czwórka była lepsza :spoko: W 2004 roku było naprawdę ciężko znaleźć dobry darmowy program do wypalania płyt DVD. Ale się dało. A teraz to już żadnego problemu nie ma - są jakie chcesz w dowolnym kolorze :) |
Zgadzam się ze wszystkimi,tylko trochę w necie poczytałem,co piszą o tym programie,i dlatego tak napisałem,ja nie należę do wielbicieli Nero,jak piszecie kiedyś był to dobry program,pozostanę przy Ashampoo. Pozdrawiam.
|
Nero to świetny soft. Obecnie to tzw. PowerPacki i aby sobie nie zaśmiecić za bardzo komputera to podczas instalacji wystarczy wybrać tylko komponent do nagrywania.
Cytat:
Co do pomysłu z VM to jak dla mnie bomba. Jeżeli chcesz testować różne programy, i nie chcesz zaśmiecać komputera to VM będzie najlepsze. Ze swojej strony polecam VM od VMware, można zwirtualizować fizyczny komputer ;) Wtedy działasz na systemie, który masz już postawiony dzięki czemu wiesz czy instalacja danego oprogramowania wpływa na obecnie zainstalowane :) |
Andy, ale jest wersja za darmo? Bo ja nie widzę, oprócz tych czasówek dodawanych do napędów.
|
Ja nie twierdze że Nero jest złe.
Aktualnie nic o nim nie twierdze, bo tyle mnie obchodzi co zeszłoroczny śnieg. Nie mam go, bo mi się nie chce go kupować. Bo ... po co? Nero 5.5 miałem oryginał dodany do spawarki LG. Jedyne co bym chciał kupić to porządny program do authoringu płyt bluray. Problem w tym, że wszystkie programy renomowanych firm jakie sprawdzałem to jakieś g...o. |
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
|
Ja stosowałem metodę:
Zainstalować na Virualboksie, skopiować sobie gotowy katalog. W większości przypadków gdy aplikacja nie jest zbyt skomplikowana - działa. |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 15:07. |