![]() |
Pytanie. Jak zaimportowac do GG10 historie z AQQ?
|
@loki
Cytat:
|
O teraz jest:) Dzieki;) Tak offtopic - ile masz wtyczek w mirandzie?:)
|
No i wszystko jasne. Domyślnie GG nie dodaje tej opcji do menu kontekstowego tylko trzeba wchodzić do opcji. Wgraj sobie wtyczkę MenuItemEx a w menu kontekstowym pojawi się opcja o której pisałem ;)
|
Nie mam takiej opcji, jaka wtyczka to daje. Chyba ze nie dziala z gg/tlen. U nas dochodzi 23:30;)
|
Cytat:
Przecież metoda opisana przez mnie wcześniej tak właśnie działa! Ustawiasz w opcjach "tylko dla znajomych" i potem jak chcesz się przed kontaktem ukryć to prawym na nim i niewidoczny/ukryj. |
Moze i tak, ale miranda to nie gg(wiem, wiem chodzi o protokol;), wazne ze cel osiagniety:)
|
Ale myslalem ze przez jakas wtyczke sie da i wtedy tylko klik na kontakcie i ukryj (tak jak ma tlen ;)
W GG nie ma technicznie takiej możliwości. |
Tak tez zrobilem;) Ale myslalem ze przez jakas wtyczke sie da i wtedy tylko klik na kontakcie i ukryj (tak jak ma tlen ;)
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
@pali nie lepiej zainstalować alternatywny Komunikator/Multi komunikator? AQQ2 WTW Tlen7 . . . . . . W ostateczności Miranda ;) // Program na wieleeeeeeeeeeee godzin do. No ale uzyskany efekt rekompensuje wszystko :D |
Mozesz obu w ciemno uzywac, za BK recze sam, bo kiedy uzywalem go do gg a potem tlena. One dodatkowo wyrzuca reszte ******* typu prezenty, radio gg bot czy cos tam itp.
Teraz mam mirande i ten problem juz mnie nie dotyczy;) Ale za to sa inne;) |
Widzę, na stronie twórców, że to są dwa dodatki:
GG Tuner Banner Killer pozwalające razem na dalsze modyfikacje. Pozostanę jednak przy triku z hosts. Pewnie te programiki są niewinne, ale jednak instalować na win i to do komunikatora sieciowego coś z nieznanego źródła... Tego typu programy na win ostatnio instaluję wyłącznie z dobreprogramy.pl, chłopaki znają się na rzeczy i jest to dla mnie jakąś gwarancją. |
GG Tuner - taki wynalazek do ver. 10.
|
Dzięki, Loki
Doguglałem się jeszcze takich adresów: Kod:
127.0.0.1 adserver.gadu-gadu.pl |
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 05:55. |