![]() |
A tez mieliscie ze przez dzien lub 2 skype w ogole nie dzialal?
|
Cytat:
|
Pewnie instalował spod najnowszej wersji - u mnie nic nie zainstalował, bo wersja troszkę już podstarzała. :mruga:
Ale fakt, w przeszłości już też się zdarzało. :taktak: |
Cytat:
Cytat:
|
A może po prostu nie zauważyłeś po pijaku...
|
Bzdury. Zadbego szajsu ze Skype'em nie dostalem. Czyzbym mial bezpieczny system? ;-)
Wiadomo***347;***263; wys***322;ana z ***63743; iPhone przy u***380;yciu Tapatalk |
Na szczęście mi się nic nie zainstalowało bo akurat ten komunikator wyłączam jak go nie używam. :]
|
Microsoft już pracuje..? :>
|
Skype zainstalował automatycznie zewnętrzną aplikację ***8211; niezła wpadka
Cytat:
|
Cytat:
Próbowałem też wersję portable (też się nie uruchamia). Jakieś jeszcze pomysły..? (bo ja już kompletnie nie mam...) |
Testowales moze to? Bo pobralem i zastanawiam sie jaka bedzie jakosc wideo w porownaniu do skype - ktory zostal sprzedany M$:)
Dobrze to udalo mi sie to sprawdzic:) Ostatnia beta - 1 w wersji x64 i na drugim kompie x86. Konfiguracja nie sprawia problemu, utworzylem 2 konta na jabberze. Polaczenie bez problemu. Nie widze opcji od recznej regulacji glosu, wideo dobrej jakosci - powiedzial bym ze lepsze od skype (bez smiesznych ograniczen, na kamerki inne niz Logitech). Brak wideo w pelnym ekranie i po jakims czasie program sie wykrzaczyl:) Dwoch kamerek na raz nie udalo mi sie odpalic, ale jakos usilnie nie szukalem tej opcji. Pewnie jeszcze z pol roku i bedzie mozna go uzywac:) |
Jitsi - komunikator obsługujący rozmowy głosowe, wideo i tekstowe po protokole XMPP
http://www.jitsi.org/index.php/Main/Screenshots |
Wydawało mi się, że usunąłem wszystko, ale na wszelki wypadek - gdzie się one znajdują?
Wezmę jeszcze zainstaluję Revo Uninstaller i nim spróbuję wyrzucić wszystko. Może to pomoże. ------ EDIT Nie pomogło.. Spróbuję z tą wersją portable.. |
Wywal pliki profilowe.
|
Wyczyść może temp, zobacz czy w podglądzie zdarzeń nie ma jakiś informacji, wypakuj universal extractorem ewentualnie ściągnij skype portable ;)
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 00:46. |