![]() |
Cytat:
Cytat:
|
Ilość załączników: 1
Cytat:
Takie statystyki (na podstawie danych od ISP) można sobie ... wsadzić. :mruga: Załącznik 53831 http://speedtest.net/global.php |
Właśnie, zobaczmy przykład Litwy, niby kraj poruski a internet śmiga aż miło :)
|
Byłem w tpsa no przecież Pan może mieć 10 mbitów więc nie wiemy ocb ... ||
Wqurwić się idzie . Netii powiedziałem papa wczoraj przez fax . Wziąłem playonline 1 mbit 10 gb limitu na 18 miesięcy za 45 zł/mc . Netia się wynosi to biorę neościerwo 10mbit :D a play idzie do biura :D |
Cytat:
Cytat:
pozdrawiam |
umowa na czas nieokreślony od 2 lat ... tym bardziej, ze to brak możliwości technicznych z ich strony tak czy siak . Do wtorku już nie będę miał netii . Umowa rozwiązana ze skutkiem natychmiastowym .
|
Cytat:
pozdrawiam |
pierwsza umowa na rok była 2007a potem przeszły na czas nieokreślony . Termin to chyba 10 dni ze strony tpsa na wycofanie umowy z netia .
|
Cytat:
pozdrawiam |
Ilość załączników: 1
Cytat:
max w tej chwil od nich 16mb Załącznik 53937 |
Cytat:
Mam do nich to, że brak już mi sił walczyć z naliczaniem na fakturach cudzych abonamentów, podawania sum z kosmosu oraz czekaniem godzinami na połączenie z biurem obsługi klienta, z którym i tak nie można nic załatwić. Tak być nie może. Nie jestem zadowolony i NIE MOGĘ rozwiązać umowy bo jestem zastraszany kwotami, które przechodzą ludzkie pojęcie i mają się nijak do dostarczanej usługi. To właśnie do nich mam. pozdrawiam |
Nie od zawsze płaciłem 130zł a jak przeszedłem na czas nieokreślony dostałem upust 1 zł :D i płaciłem 129zł miesięcznie :D
|
Cytat:
|
Te wszystkie umowy itp.są tak skonstruowane aby maksymalnie ''obuć '' klienta ,wszystko pięknie działa na początku aby złapać klienta-a potem ''hulaj dusza'' :taktak: Ja mam CDMA od orange-u mnie na zadupiu jest to najlepsza opcja :spoko: wcześniej miałem superszybki net komórkowy w technologi EDGE :rotfl: teraz to bajka :D W umowie pisze ''DO'' 1Mb/s a że jest przeważnie mniej :haha: to nie jest to podstawą do zerwania umowy przez owo magiczne "DO" -zupełnie tak samo jak w aferze Agory gdzie ''potoczyły''się głowy przez niewinne słówko ''lub'' :haha: A w okresie próbnym miałem nieraz i 3Mb/s czyli ta technologia pozwala na takie prędkości-ale po co ??? bo drugim haczykiem tego netu jest limit 3GB :sciana:więc jak by się miało za szybki net-to ten limit wyczerpał by się przez dzień :taktak: A po limicie to internet jest ale 10Kb/s :'(
|
No tak, ale o limicie wiedziales, tu cie w konia nie zrobili. Kolega ma ostatni miesiac z ery i nawet tych 500mb limitu nie dostal:) Net chodzi jakby niemogl chodzic, tylko o kulach sie poruszal.
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:20. |