![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Komputery - oprogramowanie i sprzęt Pytania i problemy niezwiązane z nagrywaniem, backupem i grami. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
|
|
#1 | ||
|
Pa rampamer
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 24.10.2006
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
Grzeniu był maszynistą, Ty polewałeś, a ja byłem łącznikiem - nosiłem rozżarzony węgiel z lokomotywy do wagonów, żebyśmy nie zamarzli, a bimber i krewetki z wagonów do lokomotywy, żeby Grzeniu nie opadł z sił ![]() Cytat:
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Data rejestracji: 30.11.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Szczególnie szybki inaczej internet jest na jednej górce w Irlandii.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Wiszę sobie ...
Data rejestracji: 16.10.2004
![]() ![]() ![]() |
Byłem w tpsa no przecież Pan może mieć 10 mbitów więc nie wiemy ocb ...
![]() Wqurwić się idzie . Netii powiedziałem papa wczoraj przez fax . Wziąłem playonline 1 mbit 10 gb limitu na 18 miesięcy za 45 zł/mc . Netia się wynosi to biorę neościerwo 10mbit a play idzie do biura
DVD-RW SAMSUNG 182-M BLACK OEM MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM "One World, One Web, One Program" Microsoft slogan "Ein Volk, Ein Reich, Ein Führer" Adolf Hitler |
|
|
|
|
|
#4 | ||
|
Guru
Data rejestracji: 01.10.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
.Cytat:
pozdrawiam
Ostatnio zmieniany przez Arepo : 29.01.2010 o godz. 14:53 |
||
|
|
|
|
|
#5 | |
|
***3665;***1769;***1758;
Data rejestracji: 21.04.2004
Cytat:
max w tej chwil od nich 16mb
|
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Guru
Cytat:
Mam do nich to, że brak już mi sił walczyć z naliczaniem na fakturach cudzych abonamentów, podawania sum z kosmosu oraz czekaniem godzinami na połączenie z biurem obsługi klienta, z którym i tak nie można nic załatwić. Tak być nie może. Nie jestem zadowolony i NIE MOGĘ rozwiązać umowy bo jestem zastraszany kwotami, które przechodzą ludzkie pojęcie i mają się nijak do dostarczanej usługi. To właśnie do nich mam. pozdrawiam
|
|
|
|
|
#7 |
|
***3665;***1769;***1758;
Data rejestracji: 21.04.2004
a tu masz racje ...... z początku był zamieszanie niezłe ... teraz jakoś się uspokoiło ...
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Wiszę sobie ...
![]() ![]() ![]() |
umowa na czas nieokreślony od 2 lat ... tym bardziej, ze to brak możliwości technicznych z ich strony tak czy siak . Do wtorku już nie będę miał netii . Umowa rozwiązana ze skutkiem natychmiastowym .
DVD-RW SAMSUNG 182-M BLACK OEM MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM "One World, One Web, One Program" Microsoft slogan "Ein Volk, Ein Reich, Ein Führer" Adolf Hitler |
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Guru
Cytat:
.pozdrawiam
|
|
|
|
|
#10 |
|
Wiszę sobie ...
![]() ![]() ![]() |
pierwsza umowa na rok była 2007a potem przeszły na czas nieokreślony . Termin to chyba 10 dni ze strony tpsa na wycofanie umowy z netia .
|
|
|
|
|
#11 | |
|
Guru
Cytat:
pozdrawiam
|
|
|
|
|
#12 |
|
Wiszę sobie ...
![]() ![]() ![]() |
Nie od zawsze płaciłem 130zł a jak przeszedłem na czas nieokreślony dostałem upust 1 zł
i płaciłem 129zł miesięcznie
|
|
|
|
|
#13 |
|
Guru
Data rejestracji: 05.11.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
No tak, ale o limicie wiedziales, tu cie w konia nie zrobili. Kolega ma ostatni miesiac z ery i nawet tych 500mb limitu nie dostal
Net chodzi jakby niemogl chodzic, tylko o kulach sie poruszal.
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Guru
Data rejestracji: 23.08.2008
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Owszem o limicie wiedziałem
trochę mało te 3GB-dali by 6GB to by spokojnie na miesiąc starczało Wcześniej w komórkowym miałem właśnie 6GB za 120zł.i tam nigdy limitu nie przekroczyłem-gdyż nie miałem cierpliwości do ściągania czegokolwiek w tej oszałamiającej prędkości Generalnie nie przejmuję się limitem-i tak nic nie ściągam , czy oglądam youtube netu używam do grania i nawet po limicie mi to nie przeszkadza płacę 49zł. mam w tym 20 zł.na rozmowy i sms do orange i na stacjonarne-tak więc nie muszę zasilać telefonu a jak potrzebuję ściągnąć duży plik-to brat ma kablówkę.
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
Forumator
Data rejestracji: 27.08.2004
![]() |
Czy ktos korzysta z nowej neostrady fiber 40mb i 80mb? Mam mozliwosci techniczne wg tp, cena tez mi odpowiada. Widzialem jakis speedtest na youtube ktory dal bdb wynik.. Ostatnio neo mialem ponad 6 lat temu i wtedy dzialalo dobrze, z tego co wiem w miedzyczasie tak dobrze juz nie bylo. Z opcja fiber jest ponic inaczej bo dziala tam gdzie jest doprowadzony swiatlowod poprzez vdsl, wiec jakosc uslugi powinna byc wysoka... w teorii..
|
![]() |
|
|