![]() |
Cytat:
Ooo to jest to :spoko: |
Cytat:
Jak z kimś jesteś w dobrych relacjach to czteropak do roboty wystarczy :taktak: I niech się nastawi, że to potrwa, bo cięgiem nie będę siedział. Obcym odmawiam. |
Nie chodzi, ale njablizszi (czytaj - znajomi) powinni najbardziej szanowac Twoj czas zaraz po Tobie. Jesli tego nie robia to dlaczego maja zaslugiwac na Twoja pomoc?
|
M@X może nie Ty ale wiele osób odczuwa deficyt papierków i "głupie" 100 zł zwiększa swoją wartość. A 2 godziny roboty przy komputerze to nie są aż takie tortury.
Berion bo te gry, to na pewno z wirusami są, bo to pijak i złodziej bo każdy pijak to złodziej! Coś na takiej zasadzie ;) Ja noszę takie płyty przy sobie jak idę do kogoś robić - Hirens, MHDD, Windowsy i CD z Malwarebytes, ADWCleaner i kilkoma innymi :) |
Cytat:
|
DarkSlide97 - zakladam ze na razie nie masz innego zrodla dochodow i rozumiem ze chetnie poswiecasz swoj czas by chocby cos zarobic - tez tak robilem w Twoim wieku!
Sek w tym zeteraz chetniej wezme prace do domu bo czas ktory na nia poswiece duzo bardziej odczuje w premii niz mialbym go poswiecic na przeinstalowywanie Windows. To sie po prostu nie kalkuluje i wybierajac to drugie czulbym sie jak glupek. Co nie zmienia faktu ze chodzac do szkoly to dobra opcja by dorobic ;-)! |
Cytat:
Cytat:
|
Chodziło mi raczej o sytuacje że ktoś zarabia mało ( do 1500 zł) i taka "fucha" za 100 zł to konkretna kwota...
Z drugiej strony informatycy tak nie zarabiają, ale ogólnie to jest jakieś rozwiązanie na poprawienie swoich dochodów. Cytat:
Cytat:
|
Obecnie nie ma dobrych źródeł. To zawsze jest mina, i to tak przygotowana żeby AV się nawet nie zająknął. ;)
Windowsy powinny mieć ofiary, a nie Ty. ;) Parted Magic to distro Linuksowe ze zbiorem m.in narzędzi dyskowych. Tak, ale nie pamiętam nazwy. Ma wiele odpowiedników wcale gorszych, ma coś jeszcze odpalane przez grub4dos więc może to być i MHDD (nie mam tego pod ręką, a HDD z badami = śmietnik, pomijając już czas jaki trwałoby samo skanowanie). |
Niby tak ale rzadko kto ma taką płytkę, a jeśli nawet to nie do odczytania bo porysowana albo dane wyparowały.
Ja mam swoje sprawdzone ;) |
Widzisz i źle robisz. Raz, drugi, trzeci i się nauczy mieć. :)
|
Cytat:
|
Berion a co to za różnica czy płytka jest moja czy kogo innego? System ten sam. Dodatkowo może być trefna płyta to będą problemy przy instalacji.
|
Cytat:
|
Rożnica jest taka, że nie musisz ze sobą brać płytoteki. ;]
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 07:44. |