![]() |
Dokladnie - CMD + R przy starcie i robi sie samo.
|
Berion ale to nie jest żadna płytoteka - płyta z 7 (all versions) i z XP (PRO i Home czyli dwie płyty), Hirens i antywirusy.
M@X oświeć mnie - jak bez płyty z Windowsem przeinstaluję komuś Windowsa? |
Dla mnie to płytoteka. ;)
CMD to klawisz w Macach odpowiadający klawiszowi Windows. Ja tam się nie znam, ale pewnie wciska to przy starcie, wchodzi do EFI i z jego poziomu instaluje system od razu z internetu. M@X nie dotyka się Windowsa, nigdy o nim nie mówi pozytywnie i zawsze ewangelizuje o 'japkach' - można się przyzwyczaić. ;) |
Cytat:
|
Cytat:
A tak z ciekawości jest aż tak super, jak TU piszą? |
Cytat:
Fajne filozofie sobie tutaj dorabiacie... |
Ilość załączników: 1
Cytat:
Załącznik 67805 ale jednak nie!! :spoko: |
Cytat:
Jest bezobsługowo, jak zawsze. Podpinasz i zapominasz. I by wlaczyc TM przeduwasz suwak w OS X obok zegara. Korzystam z modelu ME177LL/A. |
I synchronizuje się na WD Green. :D
|
I mówisz, że dużo lepszy od system restore, czy innych tego typu narzędzi...
Czy tylko czadowo się nazywa i to jest główną przyczyną moczenia gaci? |
Ważne, że jest drogie!
|
Cytat:
2 TB wystarcza na kopie dwoch Makow (Mac mini i MacBook Air) do okolo 7-8 miesiecy przy moim uzytkowaniu. Backup robi sie co godzine sam. |
Cytat:
Żadnych płytek. Profil usera i dane na partycji D. Niczym się nie przejmuje, żadnych danych nie traci. |
Jarson jak już pisałem większość nie ma, a jak się jakieś ostały to porysowane tak że nie idzie odczytać ;)
Berion płytotekę to ja mam w domu - ponad 200 nagranych płyt :D To jest malutko tak naprawdę. |
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 10:40. |