![]() |
Na podstawie eksperymentatorów i informacji od użytkowników - procedura uzyskania standardowych, prostszych kodów. Samo odświeżanie - to za mało.
http://jdtech.pl/2014/05/aero2-i-cap...jsze-kody.html |
dokladnie
to jak dokument albo jeszcze gorzej - latwiej uzyc (i samo uzycie nie niesie zagrozenia dla uzywajacego) |
Odesłać albo fizycznie zniszczyć. Tak czy inaczej dobrze zrobiłeś, że się wróciłeś po to.
|
Cytat:
trochę podrdzewiała po ostatnich deszczach :szczerb: chyba faktycznie odeślę. |
Cytat:
|
Cytat:
Zgłoś chociaż zaginięcie. |
nie znajdzie, trawa głęboka :nie:
|
Cytat:
|
Też kupiłem, od tego samego 7GB za 50 zł na 520 dni.
|
tak, z tego linku kilka postów wyżej, ważna do września 2015r.
|
Na alledrogo kupowałeś?
|
wypie***liłem tydzień temu kartę aero2 przez okno,
leży w trawie przed blokiem:taktak: zakupiłem 6GB w pomarańczu, ważne 500dni za50zł i już mam trochę spokoju. |
Od wczoraj czekam, kiedy i jaką karę przywalą operatorowi. I szczerze dopinguję, że będzie wysoka, bo nie lubię robienia z ludzi idiotów.
Te kody nigdy nie były łatwe do przeczytania, ale były możliwe. Wczoraj - i tylko dlatego, że miałem chwilę i się wkurzyłem - próbowałem.. 70 razy. Tzn. 70 razy odświeżałem, w tym pietnaście razy próbowałem zgadywać - za 15 dopiero się udało. W międzyczasie dawałem tablet trzem osobom, z których każda odświeżała napis kilkanaście razy i kilka razy próbowała wpisywać - niezależnie. Nie udało się żadnej. Teraz z ciekawości poczytałem na internecie i widzę, że na szczęście to nie tylko my jesteśmy 'upośledzeni'. Utrudnianie dostępu przez wprowadzenie hasłe wkurzające, ale dyskusyjne. Ten numer teraz to już zwykłe przegięcie i mam nadzieję, że będzie odpowiednio 'wynagrodzone'... |
Cytat:
|
mnie już zniechęciło k***a
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 10:07. |