![]() |
Podziel sie wrazeniami jak juz potestujesz :-)!
|
Cieszę się, że ktoś się zdecydował przetestować to,
póki co tylko Warszawa/wysyłkowo tego nie robią, ale UKE już nad tym pracuje :) Co ciekawe nie reklamują się z tym zajadle, że tak powiem, wcale się nie reklamują... :) |
Dziwisz się dlaczego nie reklamują? Bo ja nie ||
|
Spróbuję zdjąć smoka z modemu Play i pewnie zamówię.
Z tego co czytam, wynika że można pełnomocnika ustanowić dla odbioru karty w Warszawie. Jeśli ktoś potrzebuje, to proszę pisać, podam swoje dane i mogę odebrać, przesłać. |
Pewien kolega z forum już poprosił o odbiór karty, właśnie dokumenta są przesyłane. Postaramy się ustalić dokładną procedurę z pełnomocnikiem.
|
Zastanawiam się ile czasu mam czekać na odzew z firmy aero2. Pieniążki wpłaciłem jakiś czas temu, potiwerdzenie bankowe wysłałem wraz z wypełnionym formularzem..zgodnie z ich wytycznymi. Do tej pory nikt ze mną się nie kontaktował..
|
Kolejna firma "krzak"? Coś myślę, że zawita do niej policja lub prokuratura.
|
@chris996, krzak to nie, popatrz kto za tym stoi...
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Pytanie, czy z tego faktycznie coś im zostaje.... :P Cytat:
|
Cytat:
Więc darmowy internet na stałe może między bajki włożyć. To prawdobodobnie nigdy nie nastąpi. |
Jaki Ci nawet jednorazowego koszta szkoda na ten cel to ja już nie wiem :P Jeszcze modem musisz kupić, za darmo nie rozdają.
Czekamy co @Gadzina18 poczyni w tej sprawie :) |
Cytat:
Dobre w tym wszystkim jest to, że przyspiesza i to znacznie. Standard VDSL2. W TP będzie 40 i 80 Mb/s :) Cytat:
|
Cytat:
TO takie ludzkie, w stylu "wykupmy ten patent i zamknijmy w sejfie, bo nasz biznes musi się kręcić". |
A we ''wschodniej Polsce'' to płaci się za gówno w oszołamiającej prędkości :buu:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 06:30. |