![]() |
No mnie to i tak wisi, bo wszystkie winzgrozy mam legalne, poza tym wcale mi się nie spieszy do rezygnacji z siódemki.
|
W zasadzie kazdy pc/laptop w irl jest legalny , no chyba ze przyjechal z polski lub innego 3go swiata licencyjnego lol2
|
Długo nie trwało i już zarówno na blogu, jak i twitterze sprostowano:
Cytat:
Cytat:
https://twitter.com/GabeAul/status/612674365436526592 I wyszło na to że nie miałem racji. |
to po kiego w błąd wprowadzają... Dużo by na tym nie stracili...
|
Co ciekawe majac pirata za drobna oplata mozna prejsc na oryginal :D
Microsoft and our OEM partners know that many consumers are unwitting victims of piracy, and with Windows 10, we would like all of our customers to move forward with us together. While our free offer to upgrade to Windows 10 will not apply to Non-Genuine Windows devices, and as weâve always done, we will continue to offer Windows 10 to customers running devices in a Non-Genuine state. In addition, in partnership with some of our valued OEM partners, we are planning very attractive Windows 10 upgrade offers for their customers running one of their older devices in a Non-Genuine state. Please stay tuned to learn more from our partners on the specifics of their offers. http://blogs.windows.com/bloggingwin...nd-windows-10/ |
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
|
Eee, juz pisalem o tym zeby nie bylo, wersja win8.1PRO kosztuje ~40euro , wiec upgrade w tej cenie , ciekawe jest co z licencjami OEM bedzie :D
|
w PL pomnożyć to przez 3/4 złote plus opłata z choinki jakieś 200 zloty...
|
Cytat:
Cena dobra, jak ktoś kupuje kompa za dwa tysie, to byłby sknera niesamowity aby tyle za system nie dać. |
u nas najtańszy koło 400 złoty, więc....
Zestaw legalizacyjny W8.1 Pro 819 złociszy... a w komputroniku jeszcze wyższy... |
W8 Pro PL 64-bit OEM - 600zł przykładowa cena z morele - to jakby nie patrzeć jest różnica vs 160zł.
|
i to ogromna, a pakiet legalizujący to dopiero porażka.
|
Ilość załączników: 1
Zeby nie bylo ze jestem goslowny specjalnie wykopalem rachunek z przed parunastu dni .
Załącznik 71549 |
Ale ja nie kwestionuje ceny tam, która jest normalna, tylko nasze małe opłaty.
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 20:33. |