![]() |
Jak uruchomisz mi html5 na 95 to biore :szczerb:
|
a co notatnik nie wyświetla html5?
|
A co nie można innej przeglądarki zainstalować? Marsz instalować 95
|
Czy jest już jakieś info jak licencja W10 będzie intepretować BOX i OEM?
Jakby nie patrzeć gdyby na równi to posiadacze BOXa byliby lekko wyciupciani http://www.forum.optymalizacja.com/p...efault/sex.GIF przez MS :D |
Z tego co jeden po drugim poprawia to chyba niestety tak tak. Ostatnie wieści są o przypisywaniu klucza do mobo (nikt nie wspomina o OEM/BOX, więc... pewnie boją się wspominać :szczerb:).
Ale mnie się wydaje, że będzie przypisane do konta, niby lepiej, ale z kolei wymusi to konto online... |
No właśnie ja mam box 8.1 - ciekawe czy aby przypadkiem nie zrobi z box'a -> oem
|
Niekoniecznie, ja mam Win7 OEM i na forum MS-u zadałem pytanie czy po upgradzie do Win10 będe mógł bezproblemowo wrócić do Win7 i go aktywować - dostałem odpowiedź, że tak. Więc w teorii też powinieneś mieć opcję powrotu do boxowego Win 8.1
|
Na forum i infolinii to sobie mogą długo i namiętnie. Poczekajmy na treść licencji RTM UPG.
|
http://www.windowscentral.com/window...know-upgrading
Cytat:
To niech sobie go wsadzą w rzyć, zostaję na "ostatnim Windowsie", czyli siódemce. ;] |
Miałeś na myśli 'rzyć' prawda? :mruga:
|
Skróty myślowe Beriona są nie dla mnie...
Q: Can I roll back..? M$: Yes. Berion: Przepada. Ja: WTF? |
Cytat:
Moim zdaniem to jest instrukcja dla grubasów z US, myślisz, że oni potrafią sami zrobić formata? Dlatego mają zrobić backup, do którego mogą powrócić, mi się wydaje, że to bez różnicy czy backup czy format, możesz zrobić downgrade... |
Ilość załączników: 1
Cytat:
Tym bardziej, że WC to tuba propagandowa MS (aż zrobiłem screen żeby się za parę lat z niego pośmiać). |
zrobiłeś zrzut ekranowy jakiegoś gejowskiego czatu?
|
Dodatkowo napisali, że możliwy będzie powrót do "previous version" - co może zarówno oznaczać powrót do poprzedniej zainstalowanej wersji, ale też może oznaczać jedynie możliwość powrotu do wersji będącej "numerkowo" "previous" względem dziesiątki.
Na dwoje babka wróżyła. |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 06:36. |