![]() |
eee...:szczerb: te ikony to jakaś masakracja jest
|
Te ikony są jak by to ująć - dla mniejszości seksualnej - co by im przykro nie było :P
Reszta osób się dostosuje - co by ich nie obrazić |
Cytat:
Nie , to nie sa natywne ikony . |
Windows 95 style :D Do nowego systemu raczej nie pasują...
|
Owszem, są. To jest straszna prawda na temat Windows 10. Są nawet gorsze od tych w najnowszym OS X i iOS. Nie wiem jak im się to udało, ale jednak! :D Oczywiście pedalizacja postępuje, w końcu pozostały jeszcze z Aero Glass inne ikony jak np. na tym obrazku dysku twarde/sieciowe, płyta itd. MS jeszcze nas nie raz zaskoczy.
Szkoda tylko, że negatywnie... Nie pojmuję jak korporacja z takimi dochodami może zrobić takie gówno? Kompletnie mi się to nie mieści w głowie! Nic w tym GUI nie trzyma się kupy, kolory, pola nawet symetrii nie ma (dlaczego ikony close/min/max są teraz dosunięte ku górze paska?). |
Tak się kończy łączenie na siłę interfejsu tabletów z interfejsem deskopu. Co raz bardziej żałuję... że komercyjnych programów CAD/CAM/CAE nie wydają na linux'a
|
Wiesz, ja Ci powiem że to nie jest kwestia tego połączenia bo rozwiązania jakie zaprezentowali w Windows 10 tech previe mnie się podobają. Problem polega na tym, że to wszystko wygląda jak na zaliczenie w gimnazjum. Naprawdę, komplet ikon i całe GUI do systemu jestem w stanie zaprojektować w miesiąc (flat szybko się robi). Więc to jakaś kpina co wyprawia MS skoro byle czwartorzędny grafik jest w stanie zrobić to lepiej, krócej i taniej.
Pierwszy lepszy przykład z brzegu, a wygląda sto razy lepiej: :| http://www.redmondpie.com/this-mocku...dows-8-images/ |
Może ich graficy nie słyszeli o słowie symetria i estetyka - w końcu system mają obsługiwać też amerykanie i gimbaza...
|
@mgit - Ty tez?
Jest na tym forum paru cymbalow piszacych, ze Amerykanie=idioci po tym jak zobaczyli pare filmow na YouTube, w tym z mapa i wskaznikiem. Sadze jednak ze zaden z nich nie byl nigdy w Stanach, ktore - zaznaczam - sa swiatowa potega w rozwoju technologii i nauki tuz obok Japonii. Europy, a zwlaszcza Polski, jakos w tym gronie nie ma... Naprawde mam o Tobie dobre mniemanie. Nie baranuj. :szczerb: |
Przeciętny Amerykanin jest ciemny. I niestety nie tylko on...
Cytat:
|
Cytat:
Gadasz jak taki inny na tym forum, co to nigdy nie mial na wlasnosc, a wie ze sprzet jest niedobry... |
Cytat:
|
Nie byłem, ale mam rodzinę w USA i Kanadzie. I jakoś wierzę w ich opowieści.
@Patrix Twoja wypowiedź ma nawet drugie dno. :D |
Przeciętny Amerykanin jest tak samo ciemny jak przeciętny Polak. Czy się to komuś podoba, czy nie tak jest.
Przeciętny Amerykanin nie zna nazw krajów w europie, tak jak przeciętny Polak nie zna nazw poszczególnych stanów w USA. I nie ma co się oszukiwać, że jest inaczej. |
Ktoś może już się połasił i testował build 10041?
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 11:43. |