![]() |
ten kot ma oczy szaleńca
|
Cytat:
|
na pewno ma niezarejestrowany starter
|
Cytat:
|
Ilość załączników: 1
Cytat:
|
Cytat:
|
Nie no bez przesady, ale dawny BlueScreen dawał przynajmniej jakiś punk zaczepienia gdzie szukać... A teraz ma minkę.
|
Cytat:
|
za bardzo ogólne, na zrzucie od icemac'a "kernel security check failure" Jednak trochę mało to mówi...
|
No a od czego jest BlueScreen Viever? Gdzie wszystko jest ładnie opisane jaki kod błędy był :)
|
Nie każdy taki programik zna, a tak zawsze po kodzie błędu można było dojść w czym tkwi problem.
|
Cytat:
@ethar Nie ma kodu błędu. A po za tym co nam da ten program kiedy np. system przestanie się uruchamiać? Trzeba użyć czegoś z zewnątrz. Bez sensu. "Sad Screen" to po prostu oznaka zidiocenia i infantylizacji społeczeństwa. |
ależ z ciebie homofob :ysz:
żyj i daj żyć innym:taktak: własnie testuję 10-tkę nałożoną na 7-kę, postanowiłem się nie irytować, mam ją już 48 godzin i jeszcze nie wyp***doliłem, zobaczę na ile starczy mi siły :sciana: |
Nie ma czegoś takiego jak homofobia, ponieważ nie ma strachu przed homoseksualizmem, udokumentowanego medycznie. Jest natomiast niechęć i brak akceptacji dla wynaturzeń - czyli coś normalnego.
|
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 20:49. |