![]() |
Jest już MICROSOFT WINDOWS 7 ULTIMATE 7600 16385 RTM X86 RETAIL PL DVD-WZT
No to tylko czekać na 64 bity ;) |
|
masz racje. i bedzie pudelkować, tloczyc, pakować i reklamować do pazdziernika. jednak spotkalem sie z tekstami mowiącymi, ze ostatni build nie przeszedl glosowania. wiec, albo przejdzie, albo wydadzą kolejny. znaczy, ze cos sie w tej kwestii caly czas dzieje.
|
Cytat:
MS musi mieć jeszcze czas na wyprodukowanie płytek/pudełek/certyfikatów i rozesłanie tego wszystkiego po sklepach. Moim zdaniem final już jest, tylko niekoniecznie teraz musi być w pirackim p2p ... |
takiego z tych releasow finale jak ze mnie prezes korporacji ;] MS nie potwierdzil skonczenia prac nad W7 wiec bedą cieknąć dalej ...
|
Cytat:
|
Ilość załączników: 1
Pojawił się podobno FINAL RTM build 7600.win7_rtm.090710-1945 na razie x64 chińsko -angielska wersja
Załącznik 52492 |
Cytat:
z "widokiem w win7" poradziłem sobie chyba dosyć szybko bo nie pamiętam problemów. Wspomagałem się softem "windows 7 manager" - polecam:spoko: a do nowego menu start trzeba się przyzwyczaić (nie wszystko w nim da się zmienić) |
Cytat:
będę czekał :spoko: 7 dopiero zainstaluje u siebie tak za 2 tygodnie :taktak: Cytat:
|
testował ktoś w7 x64 ?
warto będzie w końcu ? bo xp x64 to była pomyłka a vista x64 dobrze ale niezbyt... |
Cytat:
-drugi edit- widok xp jest możliwy:spoko: właśnie go wczoraj zrobiłem, ale zabij mnie, nie pamiętam jak:sciana: ale znajdę:sciana: |
Cytat:
|
A to menu start jest bardzo poręczne!
Jak miałem XP to nawet nakładkę "vista start menu" instalowałem. Obczaj jak wygodna jest wyszukiwarka programów. |
Cytat:
|
Ilość załączników: 1
właśnie z powodu takich problemów unikam kart ati... wieczne problemy ze sterami, trzeba się nagrzebać :ysz:
bierz gf9600gso w dobrej cenie są teraz (~250zł) reszta na chłodzenie - albo karty albo właściciela->piwo:D @Deckard: niewiem czy o to chodzi bo w ogóle nie widzę problemu Załącznik 52420 |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 11:57. |