![]() |
Jak zaimportować książkę adresową z outlook expressa do thunderbirda. Outlook jest na starym kompie, thunderbird na nowym. Pliki poczty już przeniosłem na piechotę :)
|
wyeksportuj z Outlooka do pliku, nie pamiętam jaki format ma ten plik,
a potem zaimportuj z tego pliku do Thunderbirda. http://img851.imageshack.us/img851/9159/snap1k.jpg |
Plik "wab" oczywiście mam, ale thunderbird go nie widzi. Nie ma opcji pokazania ścieżki ręcznie :(
|
Ja uzylem Thunderbird Portable z pendrive na takim starym kompie z OE. Zaimportowalem wszystko lacznie z kontami.
Dziala tez import przez plik csv. |
o właśnie, też myślałem o pliku .csv
|
XP mode
Witam!
Z tego co się orientuje, to xp mode w Win7 nie wspiera wirtualizacji karty graficznej (czyli nie można sobie pograć w gry, które działały na XP a nie chcą śmigać na Win7). Czy istnieje jakiś program, który "zmusza" grę do działania pod w7? Podpowiem, że tryb zgodności też nic nie daje... Mam kilka fajnych gier, w które grałem za czasów XP. |
Jedyne wyjście to postawić VM i na niej zainstalować XP.
|
I to jest najlepsze wyjscie bo xp mode nie dziala na wiekoszosci w7 sprzedawanych z laptopami;)
|
Chyba polubię W7. Już tydzień mam :) Zaczyna mi się wreszcie wszystko układać tak jak w starym kompie na XP :)
Przestałem się irytować na cały świat! |
To już wiesz, jak zrobić normalne Menu Start (z listą programów wyświetlaną w bok, a nie przewijaną) i normalny pasek zadań? :>
A.. no i zainstalować i uruchmić StatBara.. |
Nie wiem, czemu zakładasz, że polubienie W7 wymaga zrobienie z niego W95
|
Przyzwyczajenie jest drugą naturą człowieka. Nie?
|
Cytat:
|
Cytat:
Zresztą.. patrząc na różne opinie, akurat w tych dwóch zastrzeżeniach nie jestem odosobniony. W każdym razie - nie robię tego dla zasady. Gdyby było to dla mnie mało istotne machnąłbym na to ręką. |
True, pasek start to wielka porazka i brak normalnego paska szybkiego wybierania - nie jakis rozwijany + idiotyczne przyklejanie programow. Do samego menu start sie przyzwyczailem i podoba mi sie i dziala szybciej niz te przerobione na xp.
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 12:40. |