![]() |
Cytat:
|
tyle ze już od 7127 widać drastyczne spowolnienie. ta 7229 to już vista po lanie i przenośnych pamięciach... to samo dysk mi zjada niemiłosiernie (i miejsce i wydajność) - każda to czysta instalka :| - już mi się vistoven nie podoba :|
|
Cytat:
Ze względu na to, że przedsiębiorstwa zazwyczaj decydują się na upgrade Windowsa do najnowszej wersji po wydaniu pierwszego SP, ktoś w M$ wymyślił, żeby wydać SP1 do 7-ki krótko po premierze. To bardzo nieoficjalna informacja, plotka rzekłbym nawet :D Ale coś w tym może być. Ciekawe tylko ilu frajerów da sie nabrać :D |
Myślę, że tak jest i już. Ciekawe jak final?
Warto te siódemki instalować? Miałem któregoś builda i mi strasznie Aero przycinało, a Vista śmiga? |
aż zastanawia, dlaczego tak łatwo dostać kolejne buildy win 7, myślicie, że to kontrolowane przecieki, żeby zwiększyć zainteresowanie finalną wersją?
|
Ilość załączników: 1
|
Cytat:
|
Rycho jest biały i ma czerwone oczy - tak wygląda królik doświadczalny M$. :taktak:
|
rycho pewnie w msdn subskrypcje ma ;D
|
hahaha. Rychu jestes lepszy niz myslalem :D
// coś mnie tknelo. skad rycho ma najnowszą komplilacje tak szybko? ja ci patrze w statsy na pewnej stronie a tu .... :D:D ale rychu, masz tylko 208.000 kB wyslanych. nie ladnie :P |
|
ja sie pytam czy Rycho jest na bierząco?
|
No tak...CH
|
No jak piszesz H, no jak! No?!
|
Chagiewu.
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 07:22. |