![]() |
|
Podziękował! :>
|
Rowniez zauwazylem ze po zainstalowaniu sp1 system uruchamia sie dluzej i to widac golym okiem. Moze po jakims czasie system sie dostosuje sam.
|
System instalowany 14 lipca 2009 (32bit), zimny start trwa 2 min. 10sek. a ze stanu hibernacji wstaje 40 sekund (od momentu wciśnięcia guzika).
Od 3-4 lat (zacząłem na XP) używam tylko hibernacji, pełny restart robię jak mi się chce albo jak aktualizacja tego wymaga, czyli raz na 20-30 uruchomień - średnio raz na miesiąc :] Tyle czasu a ten W7 chodzi bdb i wcale nie zanosi się na formata. Na C: \ zajmuje równo 21,4GB, razem z potrzebnym softem i plikiem hibernacji (ram 2gb). Jest OK ! :) |
Zassałem z MSDN AA W7!
|
u mnie z sp1 uruchamia się kilka sekund krócej, wersja professional :spoko:
|
No ja mam tylko home premium 64:)
|
zaraz mi Rychu odpisze, że to dlatego, że piracki k***a
|
Cytat:
|
Mlacolma nie ma w7 tylko xp, jak sie myle to i tak mnie poprawicie:) A piracki to swoja droga, tam pewnie polowy brakuje, tam pewnie nawet windowsa brakuje;)
|
Najchętniej bym kupił sam nośnik z SP1 - bo windę mam legalną.
|
Cytat:
Cytat:
|
Hej! Mam dość nietypowe pytanie. Zaktualizowałem swojego PC z XP Pro do Windows 7 Pro x64 no i pojawił się problem. Nie mogę zmienić adresu MAC bezprzewodowej karty sieciowej Belkin N1 Wireless.. W managerze urządzeń, we właściwościach karty nie ma opcji adres sieciowy, wszystkie programy do zmiany adresu nie działają. Czy ktoś ma jakiś pomysł? Na Windows XP mogłem zmieniać adres mac bez problemu..
|
Ja w swoim W7 Home Premium x64 zmieniałem adres MAC bezpośrednio w rejestrze.
Polecam poradnik |
Niestety żaden sposób z wymienionych na Twoim poradniku nie działa.. :(
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 21:03. |