![]() |
Ilość załączników: 1
Tak esem, też to znalazłem tylko na zagranicznych www :)
Znalazłem także skrypt (bat), dzięki któremu można zobaczyć o co w tym chodzi (w załączniku). No i na TechNecie MS: Step-by-Step: Multilingual Image Creation |
Najchętniej bym jednak pobrał gotowy obraz płyty instalacyjnej z SP1. Ale na stronie M$ jeszcze go nie ma.
|
A to można ? Gdzie dokładnie ?
|
Cytat:
|
Nie mam niestety konta MSDN tylko MSDN AA - to mała różnica...
|
Cytat:
|
Wiesz, ja tam sobie legalne rozwiązanie przynajmniej znalazłem... :P
|
Spokojnie, na MSDN AA też będą obrazy z SP1, ale dopiero za jakiś czas, czytaj, wtedy, gdy wydziałowy administrator zaktualizuje bazę programów w systemie ich dystrybucji ;]
Chyba, że wydział między czasie zrezygnuje z takiego udogodnienia dla studentów, jakim jest MSDN AA ^^ |
Nie chce mi się zamawiać nowej pozycji, nowego cdkey'a i śmigać na uczelnię po płytę... (tak, oni nam wypożyczają płyty, nie można pobierać).
Poza tym do tego czasu zanim to dadzą to już nie będę studentem tej uczelni :] Edit. Poza tym chciałem się do tego źle zabrać... Jeśli ma się ISO W7 EN, to trzeba ściągnąć EN SP1 i potem PL MUI SP1, następnie slipstream EN SP1 i na końcu slipstream PL MUI SP1. |
wyskoczyła mi propozycja pobrania ServicePacka 1 do win7 w "windows update"
brać? ktoś już przetestował czy jest gorzej czy lepiej, a może tak samo? pozdr |
Nie zauważyłem specjalnej różnicy po instalacji SP. Przy pierwszym "zwyczajnym" uruchomieniu systemu (przy pierwszym w ogóle jest konfiguracja aktualizacji, więc jest niemiarodajne) miałem wrażenie, że czas przejścia od ekranu powitalnego do pulpitu nieznacznie się wydłużył, ale nie mierzyłem tego ze stoperem więc mogę się mylić.
|
W zasadzie po instalacji to tylko numer kompilacji systemu zostanie zmieniony z 7600 na 7601 -bo SP1 zawiera dotychczas wydane poprawki:>
Nowości niestety można policzyć na palcach obu rąk, a i tak nie są one w żaden sposób innowacyjne: * wsparcie dla technologii AVX dostępnej w najnowszych procesorach Intel Sandy Bridge, * udoskonalenie wsparcia protokołów RRAS oraz IPsec, * poprawienie przesyłania dźwięku po interfejsie HDMI (system po restarcie gubił ustawienia), * nieznaczne zmiany w funkcji przywracania ustawień folderów po wylogowaniu się, * naprawienie błędu dotyczącego wydruku plików XPS w złej orientacji, * wsparcie dla firm trzecich korzystających z mechanizmu Windows Federation Search. |
Potrzebuję pliku z płyty instalacyjnej W7 w wersji polskiej:
Cytat:
Strzelam w ciemno, że jak to u siebie wkleję to będzie PL :) Po integracji SP1 i PL MUI z instalką wygląda to tak: http://img87.imageshack.us/img87/299...0223194532.jpg Cytat:
|
Gdzie wysłać?
|
rapidshare, megaupload czy co tam gdzie chcesz! :)
I dzięki. |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 05:42. |