![]() |
http://ftanada.wordpress.com/2009/02...ckflash-drive/
lub http://www.instantfundas.com/2010/12...-cddvdusb.html Cos mi sie wydaje ze szybciej bedzie ekhm ekhm;) |
Cytat:
Tutaj mówimy o piractwie bo licencja wraz z SDK i HDK to koszt kilkudziesięciu tysięcy euro. Prawdopodobnie byłby najlepsze, ale kto wie. Nie namawiam, informuję. |
Gratuluję 9k postów.
Załącznika nie będzie - "Sum of all attachments owned by melag: 57.71 MB" |
melag, możesz teraz sprawdzić załącznik :)
|
Cytat:
|
Ilość załączników: 1
Cytat:
Cytat:
Załącznik 57585 |
Cytat:
|
No właśnie, nie na wszystkich działach zlicza :D
|
Cytat:
|
Ilość załączników: 1
OK mam wielki problem, instalowałem siódemkę na nowym czystym dysku 1TB. Oprócz tego w komputerze mam jeden dysk 250 gb na jakieś śmieci. Wywaliłem stary dysk 160GB ATA 100, wrzuciłem płytkę z Win i jazda. Jako miejsce instalacji wybrałem nowy, czysty dysk. Nie klikałem na dysk 250GB w ogóle. System się zainstalował no i ... mam problem. Gdy chcę zabrać z niego mniejszy dysk to komp nie chce się uruchamiać - tak jakby nie było na nim Windowsa. Wszystkie pliki systemu są na dużym dysku, tylko dlaczego bootloader jest na mniejszym? Dlaczego instalator, bez mojej zgody wrzucił go na mniejszy dysk? Jak to odkręcić bez ponownego instalowania windy? Załączam screen z narzędzi dyskowych, co by uwidocznić mój problem..
|
Napraw z płyty.
|
Cytat:
@Melag Obchodzę tylko okrągłe "rocznice". Jeszcze 213 brakuje. :D @Gadzina18 Screen jest kiepski bo nie pokazuje tej ukrytej partycji. Przy instalacji Windows 7pyta się czy chcesz i informuje gdzie to zrobi (jeśli odmówisz to nie zrobi tej 100MB partycji). Bezsensu. :/ |
Cytat:
Taki wstyd. :sciana: |
Cytat:
|
Nie widać jej na screenie bo ma flagę hidden. :P Windowsowy manager dysków nie pokazuje takich patrycji. Na pewno jest na tym mniejszym dysku. Sprawdź jakimś normalnym narzędziem.
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 21:02. |