![]() |
|
a czy ktoś testował może build 7022 ?
- includes Internet Explorer 8 Release Candidate. - Stability Improvements and System Relibility enhancements. - 15-01-2009 signature Date. - During Installation Setup three Advanced Options shows after First Reboot, Completely New Feature. - Search is Instant. - Windows SideBar Name changed to Windows Gadgets and a new Icon for it. A po polsku [ŹRÓDŁO]: Oto lista zmian wprowadzonych w kompilacji 7022 w stosunku do 7000: - szybsza instalacja systemu operacyjnego, - system automatycznie zakłada grupę Homegroup w czasie instalacji, nie pytając już o to użytkownika, - zmianie uległa kolorystyka eksploratora systemowego, - został odświeżony Windows Media Player 12, - Internet Explorer został zaktualizowany do wersji RC1, - odświeżono ikony, efekty wyglądu, umiejscowienie opcji w Menu Start (Downloads oraz Homegroup) - funkcjonowanie paska bocznego nie jest już powiązane z Kontrolą Konta Użytkownika, - możliwość odinstalowania Windows Media Player, Windows Media Center, Windows DVD Maker za pomocą apletu Funkcje systemu Windows. |
Cytat:
Piszesz tylko swoje domysly. Nie tak sie walczy z przestepczoscia. |
zaczepiaj ludzi
co maja stycznosc z windowsem moze 4 razy w roku ! wiec czemu sie dziwic ? prawie kazdego mozna z robic w konia ! zaloze sie ze 70% ludzi tutaj dala by sobie wmowic np. super duper nowa microfala ze jest to nowy oven. przyklad. |
Mały offtop, ale cóż... umarłem ze śmiechu... LINK
|
Może dlatego, że to nie Mazowsze?
|
To są ceny w dolarach, a jak wiadomo w Polsce piractwo jest na każdym kroku i producenci myszą jakoś z tym walczyć, więc podnoszą ceny drastycznie w górę, w porównaniu do amerykańskich czy zachodnioeuropejskich (swoją drogą nie wiem dlaczego oni uważają, że to pomorze). Myślę, że ceny Windows 7 na polskim rynku będą porównywalne do cen Visty (Obym się mylił).
|
upgrade box bedzie pewnie jeszcze tanszy...
|
box. dbra cena
|
Nie wygląda to źle, tylko niech mi ktoś jeszcze powie, czy to OEM, czy BOX? Bo jak OEM, to jednak jest źle.
|
widac 2x30GB by wystarczyly - zawsze to taniej.
ps. ceny na windows 7 ! Windows 7 Starter $199,95 Windows 7 Home Premium $259,95 Windows 7 Professional $299,95 Windows 7 Ultimate $319,95 |
Faktycznie. :haha:
|
@rycho
Twój win jest 18min. starszy:) |
Windows 7 x86
|
Ilość załączników: 1
Wersja x64
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 15:49. |