![]() |
Cytat:
Cytat:
Wpadnie iM@X i Was oświeci... |
Ale my tu o windowsie a nie o mac'ach:)
|
Na co fotka? Auto-ukrywania paska, czyli opcja odpowiedzialna za to, że sam chowa się za ekran. ;) Problem w tym, że robi to strasznie wolno, około 2s i niesamowicie mnie to drażni.
Domyślam się, że w opcjach nie da się wyklikać. Myślałem bardziej o edycji rejestru jak np. wielkość odstępu pomiędzy ikonami na pulpicie, które też musiałem sobie zmniejszyć w ten sposób. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Posprzątałem Ishimura'ę - z necromorphów. Chyba wystarczy? :P
|
Ja wlasnie koncze sprzatac, ale wzialem na chwile do reki iPada, zeby zobaczyc kto ma za duzo czasu ;-)...
|
Ja zaraz ide do pracy;) Zreszta jutro i pojutrze tez;)
|
Cytat:
|
|
Co jest takiego ciekawego w tych themach, a czego nie można samemu zrobić bawiąc się kolorami? Ja tam widzę tylko właśnie zmieniony kolor "bara" i jakieś tapety.
Nie krytykuję że wkleiłeś tylko chodzi mi o to, jaki sens jest wypuszczania takich "theme packów" przez MS. :hmm: |
Ja Tobie odpowiem Berionu.
Pewnie dlatego, że przeciętny amerykanin... No! |
Można gdzieś najpierw zobaczyć podgląd przed ściągnięciem? (i instalowaniem..)
|
Ilość załączników: 1
Andrzeju, nic specjalnego, naprawdę. Jeden jasnoniebieski, drugi ciemnoniebieski, jeden miesiączkowy. :P Kolory explorera takie same jak w oryginale.
Polecam styl Capriccio7 (ale trzeba spatchować system bo nieoficjalny). Niestety nie jest nieskończony bo to "port na szybko" z XP - nie używa aero, została stara bela explorera, nie ma podświetleń w menu start na "komputer", "Panel sterowania" itd. i strzałka w explorerze jest 'rozpixelowana'. |
Też, tak jak zwykle lubiłem się bawić w różne pierdółki upiększające Windowsa, tak te tematy w siódemce mnie nie przekonują. W XP każdy temat to zupełnie inny wygląda - tutaj tylko inny kolor. Dlatego zostawiłem jakiś, który mnie nie razi, dałem własną tapetę i gra. W sumie to ogólnie wygląd tego systemu jakoś mnie nie zachwyca.
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 04:12. |