![]() |
czemu na kwarantanne? mozna znalesc dobra prace dosc szybko, domek tez...trzeba tylko troche odwagi i checi :P
|
Cytat:
co do pracy to miałbym i to dobrze płatną :taktak: ale OT nam się zrobiło jeszcze raz dobry lapek w dobrej cenie za dobre pieniądze - przeliczając w stosunku do wypłaty |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
pokaz mi fizycznie ta matryce a nie na www lub papierze
|
Cytat:
Sam przymierzałem się do zakupu Dell E1505 z matrycą 1680x1050, niestety z powodów finansowych musiałem się zadowolić 1440x900 ;) |
1680 to ma niewiele 17 i zaden 15
przelicz sobie upakowanie pikseli i zobacz jakie jest obecnie najmniejsze potem wrocimy do rozmowy nie ma takich matryc, przemawia za tym obecna technologia a nie moje widzi mi sie to, ze ktos cos tam gdzies o czyms napisal nie znaczy, ze to juz istnieje, dell nie ma matryc takich jak piszesz na swoich stronach, ciekawe, nie pisze o ulotkach tylko o datasheetach :D |
Cytat:
Cytat:
|
buehehehe
a teraz sie przypatrz na screeny i pomysl, dojdziesz do jednego wniosku :D i na starcie poczytaj o upchaniu pikseli i NATYWNEJ rozdzielczosci matrycy :D |
demek, wygl***261;da na to ***380;e s***261; takie matryce, ja sobie tego nie wyobra***380;am, ale s***261; :wow:
http://www.skapiec.pl/site/cat/17/comp/128843 |
Demek, nie wiem co chcesz udowodnić, ale z dotychczasowych Twoich postów wynika, że nie wiesz o czym piszesz. dell robi laptopy z takimi matrycami, wiem bo widziałem :taktak:
|
nastepny, wez sobie kup tego laptopa, zczytaj dane matrycy, sciagnij datasheet producenta matrycy (nie lapka) i zobacz jaka ma natywna :D
panowie google sie klania.... eot z mojej strony bo nie docieraja pewne slowa, ktore pisze |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 23:19. |