![]() |
W7 Pro możesz kupić za 45.45 euro, o ile masz w rodzinie :mruga: kogoś, kto się uczy/studiuje, czyli na system majątku nie wydasz. :)
|
Xcom - co do rozdzialki, to jak sie przyzwyczaisz do gestosci wyswietlacza 1080p na 15 calach, to nie bedziesz mogl patrzec na normalne monitory...
|
Cytat:
|
Andrzej, w Win7 mam ustawione 125% i przegladarki www tez mam ustawione na 125-130%. Przy takich ustawieniach wszystko jest czytelne i nie ma ryzyka, że stracisz oczy. Jak sie przyzwyczaisz do "gladkosci" ekranu, to nie ma szans, żebyś wrocil do zwyklego ekranu.
|
Aż założyłem okulary jak to czytałem. :D
Full HD bez powiększenia na małych matrycach wygląda strasznie, nawet dla mojej córki z idealnym wzrokiem. :D |
Chyba wezme tego http://www.x-kom.pl/p/71424-notebook...-rw-7hp64.html . Mi na 1080 nie zalezy, do gier bedzie xbox;)
@Jou - jak szkola podstawowa sie licz(5 klasa) to juz mam:) Zaraz bede szukal, tylko ze ja potrzebuje 64bit i nie upgrade (chyba nie o ta strone chodzi http://www.software4students.ie/Windows_7-list.aspx ?;) |
Ed Hunter, tak jak napisalem - komfortowa praca jest przy powiekszeniu 125%. W natywnej przyspieszona slepota gwarantowana...
|
Cytat:
Weź 64bit, bez problemu zrobisz czystą instalkę. :fiu: |
A czy to jest OEM czy BOX(tego nie moge znalezc, ale chyba oem bo na 1 stanowisko sa naklejki)? Tzn. zrobie na 1 lapku czy dam rade na 2;) Bo moge zakupic tylko 1 kopie na 1 dom - a lapki biore 2 - a jakby sie dalo to bym sobie upgrade tez zrobil swojego home office ;)
|
Możesz kupić jedną kopię na jedną osobę. :>
|
No tak, ale czy moge legalnie zainstalowac na 2 kompach? Wlasnie dlatego pytam czy oem czy box - masz to moze w domku? Bo 1 wezme dla siebie na 100%:)
I ten Dell xps nie ma normalnej klawki numerycznej a szkoda:( |
Są jednostanowiskowe.
Mam w domu. Dwa stanowiska, dwie licencje, dwa zakupy. :) |
Na 1 osobe czy na 2 kupowane? Bo jak na dwie to bede musial obejsc sie smakiem, a oferta jest kuszaca;) I jak oni weryfikuja ucznia, trzeba cos wysylac czy tylko podaje sie adres szkoly?
|
Cytat:
|
Cytat:
Tylko nazwę szkoły - czasem nazwa jest np. bez kropki (st James zamiast st. James) i trzeba się nakombinować. :zongluje: I tak dalej. :] |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 21:35. |