![]() |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Panowie :) szukam notebooka do ok 2500 PLN max !! (dla siostry)
Wymagan wielkim nie ma(m). Mysle ze musi miec: nagrywarek dvd wifi dysk 60-80GB i chyba na Intelu core :) prosze o jakies propozycje w tej cenie |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
1. Jest wyżej (męczy nadgarstki) 2. Brak klawiatury numerycznej 3. Klawiesze funkcyjne razem F1-f12 - trudno trafić bezwzrokowo we właściwy 4. Klawiesze funkcyjne pozostałe w takim układzie, że nigdy nie mogę trafić bezwzrokowo. Do tego często pomniejszone. 5. Co laptop, to układ. Używam 3 laptopów - każdy ma inny układ klawiszy. Jak mogę, to i tak do laptopa podpinam klawiaturę (oczywiście swoją ulubioną - czyli Logitech UltraX). Nie da się szybciej pisać niż na niej i nie ma wygodniejszej od niej (tylko klawisze się wycierają jak w tandetnym badziewiu - ale i tak piszę bezwzrokowo, to mi nie przeszkadza). |
Jak w mojej Tosi zmieni***281; procesor z Cel. 410 na Core T2250 to bedzie rownie konkurencyjny :) HD ***347;miga bez problemu ju***380; teraz jedyny zonk to, ***380;e ma dsub'a :D
|
Cytat:
|
@mensir - pewnie, znam, ale to juz 17" :-(.
|
Cytat:
http://allegro.pl/item218199737_hp_d...00_17_new.html |
nie przekonasz mnie, moze to kwestia przyzwyczajenia ale klawiatura laptopa jest po prostu niewygodna
|
G. prawda, widocznie siedziales przed laptopem gora kilkadziesiat minut.
Po dluzszym czasie uzywania te klawiaturki naprawde sa bardzo wygodne i szybko sie na nich pisze :-). Gorzej z czyszczeniem - dziwnie sie je wyjmuje, za pierwszym razem myslalem, ze ulamalem spacje ^^. |
nie ma laptop***243;w z wygodna klawiatur***261;! taki tam ***347;cisk ***380;e jasny szlag trafia :)
|
Czyli jest to prawie "joy" ? ;-)
@ed, alez jest! Ale ogladam na nim filmy w wiekszym gronie - samemu wole uwalic sie w lozku z laptopem i sluchawkami w uszach :-). |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 06:51. |