![]() |
Cytat:
|
i nie masz dziewczyny!
|
@Reetou obecnie intel sprzedaje tylko mocniejsze wersje. Sprzedaż słabszych rozpocznie dopiero pod koniec roku. :-)
@Max na głupie pytania są głupie odpowiedzi... Jeżeli dla Ciebie kupienie i3, lub i5 to wiocha, to musisz mieć bardzo niską samoocenę... |
Cytat:
A te notebooki, które leżą po sklepach z i7-3520M czekają na procesory... Trochę się zakurzą chyba... Oj, Andy, przyjmij do wiadomości może, że znane mi źródła informacji mówią, że sprzedają owszem w Polsce notebooki z i-siódemkami, ale 90% tej sprzedaży to dwu-rdzeniowe procesory, a tylko nieliczne żenią z 4 rdzeniami - tak napisałem to wcześniej. A dlaczego - nie wnikam, może dlatego, że się nie znają (kupujący), może bo za drogie, może bo zupa była za słona... |
Cytat:
Cytat:
|
@Ratutaj ciekawe to co piszesz. Intelmiał niezłą obsuwę z ivy i dlatego miał się ponoć nie wyrobić z wypuszczeniem tych "tańszych" modeli. Ciekawe.
A sprzedają je chętnie bo pewnie marża wysoka :) Standardowy kowalski jest nie stety podatny na sugestię sprzedawcy. Wystarczy rzucić hasłem w przypadku TV, ze ma Full HD z LED i już dostają sraczki. Co z tego, że podświetlenie jest krawędziowe i tylko WLED ;p Tak samo z komputerami. Powiesz, że ma i7 i jest tani to zaraz nabywców znajdzie. Cóż takie życie. Mój to 3612QM i ma tylko 35W TDP, natomiast 3610QM ma o 10W więcej i z tego co patrzyłem, to różni siętylko Bus/Core Ratio o wartości 23 (mnożnik?) a u mnie jest 21. |
@Andrzej - dziwie sie ze kupujac od della nie wziales systemu na nosniku dvd(chyba tylko 5 euro wiecej).
|
Nie kupowałem od DELL'a.
|
A, to zmienia postac rzeczy:)
|
Jasne. Zamawiając pewnie bym wziął. Ale.. konfigurując samodzielnie wziąłbym pewnie i gwarancję NBD. Tylko, że w polskim DELL'u takie konfiguracje to pod 5 tys.
|
Breaking News
Dziś dotarła paczka z laptopem andiego. W tej chwili andy wysiadł ze środka transportu zbiorowego, biegnie i za około piętnaście minut będzie rozpakowywał. Wszyscy przebywający na terenie forum proszeni są o zachowanie szczególnej uwagi . |
Woo-hoo... :-]
|
Kto kręci fotoreportaż z tego wiekopomnego wydarzenia?
|
Nie wiem ale gada Czubówna :)
|
Andy zaginal. Onanizuje sie DELLem. Jako pierwszy na swiecie...
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 06:06. |