![]() |
Cytat:
ale ustawilem dziewczynie najnizsze prawie detale, bo jej grafika ladna nie potrzebna,cos tam powylaczalem, pare rzeczy zostawilem i da sie grac bez problemu. Sprawdzalem tez heroesa V, i tam przy najnizszych detalach, w najnizszej rozdzielczosci dosc czesto sie przycina, i dosc dlugo sie laduje. za malo ramu.. |
Cytat:
|
na toshibie l-30 z karta radeon 200m NFS Carbon bez problemu chodzi w 800x600.
|
Cytat:
|
Jak chcesz gra***263; to sobie kup kompa do grania. S***261; i takie laptopy. JA nie mam takiego problemu. Aga -s***261; ju***380; lapki 17 cali - co***347; dla Ciebie !
|
Pasjans na pewno. :hahaha:
|
Czy na tych zintegrowanych badziewiach typu X200 czy Intel GMA950 da rade w cos zagrac? Nie mowie tu o jakims wyczynowym graniu tylko tak od czasu do czasu dla relaksu:) Bede mial przyjemnosc z takiego grania? Wogole rusza jakies gry?
|
Cytat:
|
Cytat:
Do słabego wzroku można ustawić mniejszą rozdzielczość :) |
Mam pytanie ( zakup jeszcze nie zrobiony )
Czy jest istotna r***243;***380;nica w wy***347;wietlaniu obrazu mi***281;dzy matryc***261; 14 cali a 15 cali ( np dla osoby ze s***322;abym wzrokiem ) Jaka matryca gwarantuje dobry obraz ( np film ) - przek***261;tna, rozdzielczo***347;***263;. Mia***322;am okazj***281; ogl***261;da***263; Della B130 i tam jako***347;***263; obrazu by***322;a s***322;aba. |
Cytat:
http://ati.amd.com/products/Radeonxp...tel/index.html http://ati.amd.com/products/radeonxp...tel/specs.html ale pozostaje kwestia zagar***243;w i fsb... Cytat:
BD... ja nigdy od PC nie oczekiwa***322;em zbyt wiele :) Do tej pory siedzia***322;em na P3 1Ghz 384MB RAM, FX5200 (og***243;lnie fsb 133) :taktak: Rozbudow***281; nie... bardziej przebudow***281; kiedy***347; bo raczej to zrobie w przysz***322;o***347;ci i ucieszy***322;by mnie fakt obs***322;ugi Centrino :) Co do podkr***281;cania... ja nie jestem z tych go***347;ci. ;) |
no i kupilem sprzet
http://uk.computers.toshiba-europe.c...shibaShop=true dalem 600f - ciekawe ile stal w polsce :) |
Cytat:
PS Po laptopie nie oczekuj zbyt wiele jak chodzi o rozbudowę i podkręcanie. |
cholera napisałem maila do Toshiby Polska z pytaniem a możliwości chipsetu i mobo notebooka (z ciekawości jakie inne typy procków uciągnie, voltage, zegary taktowania, typy pamięci RAM i czestotliwosc itd...)
wyobrazcie sobie, że mi odpisali... onie nie udzielaja takich informacji, oni zajmują siętylko serwisem uszkodzonego sprzętu !!! No to kurde zdenerwowali mnie, powinien być dostępny manual do mobo tak jak w jednostkach PC :fiu: :fiu: a ten /phoneix bios/ (czy jak tam to sie pisze) to wzgledem biosu mojej starej TUSL2-C to nieźle wykastrowany... praktycznie nie mozna ingerować w działanie sprzętu... echh trza pomarudzić... :D PS generalnie chce od nich wysępić czy ta maszynka pociągnie Pentium M Centrino (i jaki zegar/fsb) w przyszlosci i czy nie bedzie problemów z RAMem 667mhz... normalnie jestem w szoku, że firma nie udziela mi informacji o swoim sprzęcie, który posiadam... :ysz: |
Cytat:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 12:22. |