![]() |
Ojciec ma podobną Microsoftu (taki sam kształt) i zła nie jest. Ale nie BT, więc co to jakości połączenia to nie wiem.
|
Mam mysz A4Tech G6-70D oraz mysz BT firmy Trust (nie pamietam modelu).
Ta BT jest świetna, natomiast G6 zdarzają się przestoje. Nie są spowodowane usypianiem, nie jest to też brak kontaktu ze stacją bazową (dioda na odbiorniku mruga gdy ruszam myszą). Po prostu zacinka na pare sekund, co może w Counter Strike skończyć się śmiercią. Mysz BT z kolei miała u mnie taki problem, że nie łączyła się po wyjściu ze stanu uśpienia. To problem z moim donglem BT, nie z myszą - wetknałem go w kartę PCI USB (trafi zasilanie przy przejściu w stan uśpienia w przeciwieństwie do portów na płycie głównej) i działa już dobrze. |
co o tym myślicie?
http://allegro.pl/netbook-pb-atom-n4...492536350.html wyskakuje dziś na alledrogo |
Zwroc uwage tylko ze brak w nim BlueTooth...
Wiadomo***347;***263; wys***322;ana z ***63743; iPhone przy u***380;yciu Tapatalk |
hmm.. do komputera za 800 zł dodawany system za około 250-300, plus program za podobną kwotę (Adobe)... Podoba się :)
|
Cytat:
Nie chcę go kupować, wstawiłem jako ciekawostkę bardziej :) |
Ale teraz to wszystko tanie. Nie szokuje parametrami ale za 799zł (z tego Winda+Adobe kosztuje 500-600) nie musi.
|
I to jest właśnie Netbook. Tani z dużymi możliwościami komputerek, a nie coś za 5k..
|
Nie ma Mac OS X. Czyli lipa;(
|
Ano lipa. Wyswietlacz ze smieci, Atom i bez SSD. Ja tam wole dozbierac do nowego Aira :-).
|
Cytat:
Ma to co niezbędne, i dotego to logo :taktak: Tylko ta cena... k***a |
Cena niemala, fakt. Ale ekran IPS, aluminium i gabaryty robia swoje, o systemie operacyjnym nie wspominajac. IMO warto. Netbooka mam nadal, ale im wiecej mam produktow Apple dostrzegam zenujaca jakosc PC...
Wiadomo***347;***263; wys***322;ana z ***63743; iPhone przy u***380;yciu Tapatalk |
Cytat:
Netbooki to urządzona które dają ci prawie to samo co laptopy kosztując wiele mniej i mające małe rozmiary 10" to maks. |
Cytat:
A tak trzeba używać netbooka z ubuntu, w terenie (gdyż tablety jakoś mnie nie przekonują) :) |
Cytat:
Nie porównujcie drogiego sprzętu dla Amerykanów z tanią chińską produkcją dla normalnych ludzi. Taki netbook jest przydatny na wakacjach (tylko trzeba dodać modem GSM). Może też służyć jako serwer muzyczny (Foobar) w połączeniu z przetwornikiem DAC (po USB plus działanie na baterii - niektórzy twierdzą,że zasilacz zewnętrzny wnosi zakłócenia do Audio). Pytanie tylko ile czasu trzyma ta bateria w omawianym PB. |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 05:40. |