![]() |
Cytat:
zacznę zasysać :) |
ponieważ na starość ślepnę, linka nie widzę :wow:
|
Cytat:
http://www.synaptics.com/ |
Na synaptics albo nie ma, albo nie mogłem znaleźć - ale google pokaże drogę do ftp hewlett-packarda, gdzie są 2 paczki ze sterami (w zależności od OS'a).
Przed instalacją nowych sterów należy odinstalować dotychczasowe. |
http://www.techplanet.pl/index.php?g...d=nazwa&f=more[/QUOTE]
Opcja sie zmienila. Niestety ten Acer jest niedostepny, szukalem chyba wszedzie. Pytanie co by wybrac juz bez DVD ale za to solidne i mobilne: Asus 1201N z Atomem N330 i Win 7HP MSI Wind U230 z Athlonem Neo czy Asus UL20A z CULV 1,2Ghz. |
|
Cytat:
Windows XP: ftp://ftp.hp.com/pub/softpaq/sp47501-48000/sp47816.exe Windows Vista/7: ftp://ftp.hp.com/pub/softpaq/sp47501-48000/sp47815.exe |
przymieram się do Asus Eee PC 1201N
Tak zacząłem się zastanawiać jak w tych ustrojstwach się wgrywa ponownie system jak nam zacznie mulić? Nie ma to dvd-roma to co? jakaś ukryta partycja systemowa? Jak wyglądają te sprawy? |
W przypadku Linux'a lub Windows 7 możesz zainstalować z pendrive
|
ale chyba najpierw muszę mieć tę wersję specjalnie na pena?
Z tym netbookiem dostarczany jest legalny win 7 32 bit. |
Ja w Windzie mam plyte Recovery z niepisanym "Radz sobie sam!". Kolega w Samsungu ma partycje Recovery. Nie wiem jak to robi ASUS...
|
Cytat:
2. Nie musisz mieć specjalnej wersji na pena, wystarczy ci normalna płytka instalacyjna, i odpowiednie narzędzie ściągnięte ze strony Microsoftu (pen nie może mieć mniej niż 4 GB) 3. Pozostaje kwestia legalności, bo cdkey do Windows 7 naklejony na obudowę notebooka nie będzie działać z normalną instalką, więc ratuje cie tylko albo kupno Windows 7, lub jakiś program MSDAA Windows dostarczony z Asusem posiada masę śmieci :taktak: które można owszem odinstalować, jednak dopiero po przywróceniu systemu, no i jesteśmy skazani albo na 1 partycje, albo na dwie w proporcji 50/50 |
Cytat:
|
Cytat:
|
Nawet jesli to Win 7, to w wypadku netbookow bez partycji recovery pozostaje kwestia braku napedu, na ktorym mozna owego pena przygotowac...
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 10:45. |