![]() |
dadam, ze touchpad nie moze byc centrralnie po srodku notka, tylko po srodku klawiatury
bo piszac mialbys prawa reka na touchpadzie - chyba nie trzeba dodawac, czym by sie to skonczylo -> potrzeba ciaglego jego wylaczania ;) |
A nawet very low-end. Nigdy laptopa na SISie :-/...
|
Cytat:
Cytat:
|
M@X co to znaczy SIS?
Nie znam się na lapkach. A teraz muszę kupić coś dla mamy i sporadycznie dla mnie do drobnych multimediów. Są stery do XP do tego lapka? Może ktoś używkę będzie miał na sprzedanie. Muszę się rozejrzeć. pozdr |
Nie dla czego tbo to normalne ze maja po lewej stronie, potem jest dluga przerwa i to co maja po srodku ||
edit powiedzial bym ze wrecz wymazone dla prwarecznych. Dlon wtedy spoczywa swobodnie, a nie lezy na skraju |
SiS? Ja bym unikal jak ognia... Jesli ASUS w niskiej cenie to bym troche dolozyl :
http://notebooki.pl/notebook/pokaz/179884/ |
http://allegro.pl/item743686135_supe...250gb_led.html
warto? Dlaczego on ma touchpada bardziej po lewej stronie? Wersja dla leworęcznych? :) |
w Dellu mam businessowe konto klienckie na UK
wysylka na cala stara unie do PL nie sla i basta (pewnie ze wzgledu na specjalne ceny, jakie dostaje) |
Cytat:
EDIT: Z tego co pamietam przy kupnie nie mozna wybrac Linuxa lub wersji bez OSu -dziwna polityka della w polsce .... |
Zgadzam się z edem - patrz, czy istnieje możliwość upgrade'u do win7, to jest naprawdę bardzo fajny system i nie powinien Ci przeszkadzać :-).
|
nowe prawie wszystkie maja w ofercie mozliwosc upgradu (patrzylem tylko w hurtowni, ale pewnie w sklepach tez tak jest, lub bedzie jak sie lezakow pozbeda)
za to kochalem Della - email z prosba o wymiane czegokolwiek i nowy lapek u mnie za 3 dni skonfigurowany pode mnie... tylko do PL nie wysylaja (choc skladaja w Lodzi...) |
To musialbys kupic cos nowego z kuponem na win7 i zainstalowana Vista Business.
|
... a tak najfajniej to jakby miał combo :)... możność wgrania XP i upgrade do 7 :)
|
Teraz to chyba trzeba patrzeć, czy laptok ma możliwość upgrade Visty do Windows 7 - widziałem taką reklamę Toshiby Satellite...
|
Chyba te problemy z instalacją XP to już przeszłość raczej producenci udostępniają sterowniki pod XP do swojego sprzętu, a przed zakupem możesz przecież poszperać po necie za sterownikami do konkretnego modelu i dowiedzieć się czy komuś udało się zainstalować ;)
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 14:11. |