![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Pamięć przenośna, pendrive, karty pamięci, dyski USB Dyskusje poświęcone nośnikom danych wykorzystujących pamięć flash (karty pamięci, pendrive), podłączanych poprzez zewnętrzne porty USB/SATA/etc |
|
Opcje związane z dyskusją |
Ranking: ![]() |
Tryby wyświetlania |
![]() |
#11 |
![]() |
Trochę chęci, a przede wszystkim czasu... którego też w nadmiarze nie posiadam.
Wczoraj trochę kombinowałem. I doszedłem do tego samego co w Twoim kodzie Misiek4. Kernel widzi, ale znowu jest błąd Filed to find MFT Identifier ![]() Czytałem sporo na ten temat. Często ludzie bardzo narzekają na nowego susła. Często też przewija się ten sam błąd. Możliwe, że będzie trzeba poczekać na nowe wydanie tej dystrybucji. Ostatnio zmieniany przez Eragras : 04.10.2012 o godz. 09:16 |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
Windows USB/DVD Tool - co zrobić kiedy drań odmawia rozpakowania obrazu na USB | Berion | Komputery - oprogramowanie i sprzęt | 2 | 03.06.2012 23:52 |
Windows i Linux na jednym pendrive | Berion | Komputery - oprogramowanie i sprzęt | 9 | 09.05.2012 21:43 |
Nagrywanie pliku iso na DVD w Nero | salo5 | Dane | 2 | 06.12.2006 18:00 |
Autorun na pendrive | danielski12 | Pamięć przenośna, pendrive, karty pamięci, dyski USB | 19 | 20.10.2006 08:14 |
Tematy maturalne na Polski.. (przeciek z IRCa ;) | Martin_TP | Off topic | 7 | 15.05.2003 00:20 |