![]() |
Cytat:
w jednym slocie karta plus gsm, w drugim heyah. wysyłam na heyah z tej drugiej, a dostaje na jedno albo drugie :D |
ed, u mnie w Krotoszynie nigdy nie walnęło a ten Plus to już kilka razy. a doładowania? to czysta kpina! czasami dopiero 3 dni po doładowaniu jest kasa na koncie! a co do Idea/Orange to mam pre-paid :D Podobno jeszcze Play jest dobry. Woitas, mój brat też tak robi z Plusem :D
|
woitas sprytnie tylko znajomych doprowadzasz do szewskiej pasji bo co miesiąc nowy numer || może i tanio ale niepraktyczne...
|
zrobiłem myk...
starter z heyah kosztuje 5 zł i jest ważny przez 1 m-c. w tym czasie mam darmowe sms'y do tej sieci. po tym okresie kupuję nowy starter i następuje powtórka z historii :) a tak to musiałbym doładować konto za 20-49 zł (przedłuża ważność o 1 m-c) lub 50 zł (na 3 m-ce). więc taniej wyjdzie kupować startery co miesiąc :P |
Nie było awarii Ogange nigdy... :rotfl:
Rok temu zdechło pół Warszawy i okolic, nie na długo, 2 godziny może, ale był armagedon. Pomniejszych awarii nie pamiętam. |
No, Orange też trenowałem... A właściwie nie orange, bo wtedy Idea się zwał. Gorszych ciapciaków od nich nie było. Nie sądzę, żeby aż tak się poprawiło... (mówię o abonamencie)
|
Hah ale poradnik :D Szkoda, że ja tego wcześniej nie czytałem. No cóż, Plus to szajs. Moim zdaniem najlepszy jest Orange, przynajmniej nie naciąga na "orange.pl" :D I nigdy nie było awarii jeszcze.
|
Mi się podoba to jak czytam wszędzie o tanich kosztach połączeń a w nawiasie "oprócz połączeń do play'a" :haha:
Na szczęście do play'a nie dzwonię. |
a ja kombinuje jak taniej dzwonić i wysyłać sms z abonamentowego plusa do heyah... ehh :sciana:
|
Ja tam dalej siedzę bez umów w prepaidzie heyah...
|
ciekawe, za co jeszcze każą płacić...
|
To fakt, wiarygodności plusowi dodaje 5 zł za to że ci rachunek wyślą...
Nie twierdze że Play jest idealny.... ale ofertę dla indywidualnego klienta ma ciekawą. Pomimo iż wprowadza oszczędności, zmniejszył liczbę sms'ów dostępnych za darmo po doładowaniu, pomimo to ich oferta jest nadal atrakcyjna, poruszając kwestie tych sms nie każdemu taka ilość darmowych sms jest potrzebna.... |
Ale co do Playa mają rację - jak można oferować usługę prepaidową do której się dopłaca? Dobra oferta z roczną ważnością konta, to podważa ich wiarygodność - nie warto ryzykować...
|| |
Cytat:
Co do Simplus'a, jedna z gorszych ofert i te przymusowe doładowania .... |
To u mnie się postarali z tą ofertą utrzymaniową - 130 minut za 12,5 zł brutto. Jestem po pierwszym miesiącu tego abonamentu i nie powiem, nawet mi się podoba - niecałe 10 gr/min do wszystkich. Ale i tak wyprowadzam pozostałe numery (mixplus, simplus) - tam już nie jest tak atrakcyjna oferta.
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 14:44. |