![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
![]() |
#1831 |
αρχή
Data rejestracji: 16.06.2001
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
wiemy
![]() |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#1832 |
Get a Mac!
![]() Data rejestracji: 18.04.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Wymieklem, jak zobaczylem na iPhonie App na ktorym kreskowy stworek wychwytuje muzyke z otoczenia i tanczy do jej rytmu. JA CHCE ;-(...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1833 |
Jukebox Hero
Data rejestracji: 17.09.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
A ja strasznie nie kce
![]() iPhone jest dla mnie za mało ... uniwersalny. A moze to braki w darmowym oprogramowaniu... Uaktualniłem sobie oprogramowanie gsmarta, zasięg się wyraźnie poprawił (a wraz z nim mój humor ![]() Jeżeli chodzi o baterię to jest lepiej niż myślałem. Przez noc zżera ok 4-5% (normalnie pokazuje z dokładnością do 5%, jak rano wstale to jest tyle procent ile było wieczorem ![]() Możliwości ogromne, telefon VoIP, masa darmowego softu, mutimedia, gry, nawigacja, itp nie dam rady wymienić, ale właśnie taki telefon chciałem ![]() Niestety owczywiście w Lublinie kupno karty microSD 8GB okazało się niemożliwe (poza ofertami gdzie sie słono przepłaca) i na kartę poczekam do jutra. @M@X Aplikacje o której mówisz bardzo łatwo napisać na PocketPC, tylko pewnie nikt jeszcze tego nie zrobił ![]() Ostatnio zmieniany przez sobrus : 06.04.2009 o godz. 14:37 |
![]() |
![]() |
![]() |
#1834 |
Get a Mac!
![]() Data rejestracji: 18.04.2003
I wlasnie to mnie ciekawie czemu... na iPhone powstaje masa stuffu stworzona tylko i wylaczie DLA FUNU (takie japonskie podejscie ;-)) za ktory nawet chetnie bez oporow zaplace z wlasnej karty kredytowej. Nie chce babrac sie kombinowaniem z PC. Wchodze na Store, sciagam, mam i dziala... Tka jest z tanczacym stworkiem, tka jest z pania w bikini zmywajaca ekran iPhone'a w formie wygaszacza i wreszcie - tak jest z oslawionym iBoobs ktory jest fenomenalny w swoim pomysle. PocketPC - fajnie, ale to platforma otwarta... Nie moga napisac na przyklad programu wykorzystujacego czujnik ruchu, bo nie kazdy telefon PPC ma czujnik ruchu, nie moga wiec potraktowac po macoszemu reszty uzytkownikow. Od czasu narodzin PS3 i dostrzezenia jej mozliwosci dzieki pozostawaniu decyzyjnosci co do oprogramowania w gestii producenta - jestem zwolennikiem zamknietych platform. I tego sie bede trzymal ;-)!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1835 |
Author
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 29.03.2003
co za bzdury piszesz?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1836 |
Jukebox Hero
z tym czujnikiem ruchu to nie jest tak źle, windows ma wygodne API i takie programy powstają (przy czym pisze ze trzeba mieć HTC diamond
![]() Ale fakt - nie każdy z tego skorzysta. Ja jednak wole platformy otwarte, gdzie programów jest dużo (nawet jezeli niektóre są beznadziejne, typu program który włącza wibre i udaje golarkę elektryczną), wystarczy wejść na np na www.freewareppc.com i np. ściągnąć sobie emulator GBA czy SNES. Albo klon UFO: Enemy Unknown ![]() Poza tym przy zmianie sprzętu nie trzeba rozstawać się z ulubionymi programami, na nowym po prostu będą chodzić lepiej ![]() Właśnie mam taki problem, bo przeszedłem z PalmOS i miałem tam kilka super programików. Na PPC jest bardzo dobry emulator PalmOS (działa w tle, aplikacje Palma są odpalane jak windowsowe!) ale niestety płatny... Ostatnio zmieniany przez sobrus : 07.04.2009 o godz. 07:50 |
![]() |
![]() |
![]() |
#1837 |
Author
Zlotowicz
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1838 |
ZnakJaworznickiegoBikera
Data rejestracji: 22.03.2005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
przeciez pisalismy juz, ze izlom to tylko do zabawy sluzyc moze
![]()
Tanie konta shell, www, php, sql - info priv Moj kanal Youtube /msg demek at freenode // Intel Pentium 4 630 3,0@5,6 GHZ --100% O/C CLUB 3Ghz@6750Mhz PISIOR - PRAWO I SPRAWIEDLIWOŚĆ I OJCIEC RYDZYK MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM |
![]() |
![]() |
![]() |
#1839 |
Jukebox Hero
Tak, ale też wielu wszystkomającym smartfonom WM, po bliższym przyjrzeniu też zaczyna czegoś brakować
![]() I tak Asusy nie mają w zależności od modelu mogą nie mieć radia, albo wyjscia słuchawkowego (!!!). HTC Touch Diamond nie ma wejścia na karty pamięci (!!!), a bateria jest słabiutka, mimo że w specyfikacji jedna z lepszych. Glofiishe nie mają UTMS, co może potrzebne nie jest - ale jak sie kupuje telefon za blisko 1300zł to nie po to by nie miał funkcji dostępnej już w telefonach za złotówkę. A generalnie wszystkie tańsze, w tym mój mają za mało RAMu -64MB. Z drugiej strony duża ilość RAMu w Diamondzie (192MB) podyktowana jest interfejsem HTC, który jest cholernie wymagający. Normalne programy z trudem zuzywają 1MB pamięci, więc jak sie ma 30MB wolnego to w zupełności starcza. A nikt nie odpala 10 nawigacji na raz ![]() Ostatnio zmieniany przez sobrus : 07.04.2009 o godz. 10:00 |
![]() |
![]() |
![]() |
#1840 |
ZnakJaworznickiegoBikera
Data rejestracji: 22.03.2005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
jest jeszcze touch pro czyli diamond z klawiatura i slotem kart
jest tez tani touch cruise, ktory ma wszystko, lacznie z mozlliwoscia postawienie linuxa, czym sie ostatnio bawilem androida chyba tez mozna wrzucic
Tanie konta shell, www, php, sql - info priv Moj kanal Youtube /msg demek at freenode // Intel Pentium 4 630 3,0@5,6 GHZ --100% O/C CLUB 3Ghz@6750Mhz PISIOR - PRAWO I SPRAWIEDLIWOŚĆ I OJCIEC RYDZYK MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM |
![]() |
![]() |
![]() |
#1841 |
noob
Data rejestracji: 26.02.2005
![]() |
Kupilem sobie wlasnie nokie 6650... I mam maly problem z doborem karty ;P
Mianowicie, na wszelkich forach/stronach napisane jest, iz telefonik ten obsluguje tylko karty microSD, i tu maly rozrzut, o pojemnosci max 4 lub 8GB. Problem w tym, ze nigdzie nie umiem znalezc takowych kart z ta pojemnoscia (max microSD to 2GB, tyle znalazlem). Ludzie z kolei pisza, ze wlasnie posiadaja takie karty 4/8gb... ale to chyba by bylo juz micro sdhc...? Mial ktos moze stycznosc z tym telefonem i wie jakie karty o jakiej pojemnosci obsluza? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1842 |
Guru
Data rejestracji: 01.05.2002
![]() |
...up to 2GB micro SD
A na stronie Nokii Gniazdo kart pamięci microSD z możliwością wkładania i wyjmowania kart bez wyłączania telefonu, obsługujące karty o pojemności do 4 GB. A w rzeczywistosci microSDHC: http://www.elektroda.pl/rtvforum/topic1197766.html Taka sama historia jest z E51. Niby 4GB a spokojnie dziala 8 SDHC.
...El Marinar... Ostatnio zmieniany przez marynarz : 25.04.2009 o godz. 16:44 |
![]() |
![]() |
![]() |
#1843 |
noob
Data rejestracji: 26.02.2005
![]() |
Ok, dzieki, zakupie zatem 8GB micro SDHC
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1844 | |
Lord of the Sword
Zlotowicz
Data rejestracji: 06.04.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1845 |
Author
Zlotowicz
wiesz, to nie MPix robia zdjecie
lepsza optyka i mocniejsze lampy blyskowe by sie przydaly no i szybsza elektronika moj HTC robi zjecia... no takie sobie po prostu - od biedy w sytuacji awaryjnej starczy nie z powodu 3,2MPix tylko z tych wymienionych wyzej |
![]() |
![]() |
![]() |
Tagi |
mobile |
|
|