![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
![]() |
#2821 | |
Get a Mac!
![]() Data rejestracji: 18.04.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Masz racje, sobrus,co zauwazyl rowniez autor artykulu :
Cytat:
EDIT : I jeszcze cos ku usmiechowi poludniowemu : ![]()
Ostatnio zmieniany przez M@X : 16.08.2010 o godz. 11:17 |
|
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2822 |
Get a Mac!
![]() Data rejestracji: 18.04.2003
Nosil wilk razy kilka, poniesli i wilka... Motorola reklamowala swojego Droida haslem "Nam nie potrzeba pokrowcow". Okazuje sie, ze Droid 2 ma problem z gubieniem zasiegu... nawet gdy sie go nie dotyka (sic!)!
http://www.redmondpie.com/motorola-d...ing-the-phone/ A Microsoft wreszcie zrozumial, ze sila napedowa to Store i dobre tytul. Startlista wyglada obiecujaco : http://www.redmondpie.com/games-for-...ounced-videos/ Moze wiec wreszcie doczekamy sie sensownego systemu MS na smartphone'y...?
Ostatnio zmieniany przez M@X : 17.08.2010 o godz. 16:28 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2823 |
Author
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 29.03.2003
moj Orbit2 powital spowrotem winde 6.1 (po kilku miesiacach uzywania 6.5 z manilla) made by HTC
jednak mniej efektowny interfejs jest w sumie szybszy w obsludze, gdy czesto sie siega do roznych funkcji a nie ogranicza do odtwarzacza i emaili kolejny plus to absolutna stabilnosc za to maly minus - 6.5 mniej zarl baterie, 6.1 to u mnie jakies 3 dni (jezeli nie jezdze akurat w trasie autem - bo wtedy sie bestia doladowuje w podrozy) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2824 |
Jukebox Hero
Data rejestracji: 17.09.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ja też wole 6.0 od 6.5.
No właśnie, moze wreszcie doczekamy sie od MS sensownego, prymitywnego systemu dla prymitywnego człowieka ![]() WM6 okazało sie zbyt poważną platformą i każdy próbował ją uprościć jak tylko mógł bezsensownymi nakładkami udającymi zwykly telefon. Najśmieszniejsze ze nie jest trudniejszy w obsłudze niż zwykłe windowsy. Po prostu ludzie są komputerowymi analfabetami o niewielkich potrzebach (zdjęcia, muzyka, video, gry). Ostatnio zmieniany przez sobrus : 17.08.2010 o godz. 20:39 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2825 |
Guru
Data rejestracji: 06.09.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jestem teraz na etapie wyboru smartphone'a...
Pytanie jest proste... Android 2.1 czy Windows Mobile 6.5? ![]()
![]() |
#2826 |
Jukebox Hero
Data rejestracji: 17.09.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cholera wie. Zależy na czym Ci najbardziej zależy
![]() Żeby nie było nieporozumień - ja uważam że Android i iPhone OS to świetne systemy. Tylko jestem rozczarowany drogą którą wybrał MS, bo taki system jak WM6 również jest moim zdaniem potrzebny. A teraz wszystkie smartphone będą z grubsza takie same. Różnica jest taka: - iPhone i Android to "telefon który może odpalać programy pobierane ze store" - a WM6 to "palmtop z dodanym modułem telefonicznym" (który ostatnio musi udawać telefon za pomocą różnych programów, bo ludzi tego chcą). To troche jakby na WindowsXP uruchomić program udający telefon i ukrywający pulpit. Bez sensu. Nic dziwnego, że taki system nie ma racji bytu na rynku. Ostatnio zmieniany przez sobrus : 17.08.2010 o godz. 20:52 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2827 |
Pingwin specjalista.
Data rejestracji: 22.06.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Superpłaski telefon Nokia X3-02 typu "Touch and Type" Nie czytałem póki co nic więcej o tej słuchawce ale jeśli ten telefon nie ma GPS'u i oprogramowania minimum symbian to nie wiem czy jest wart uwagi...
amiga500site Ostatnio zmieniany przez Patrix : 17.08.2010 o godz. 22:56 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2828 | ||||
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Patrząc dokąd prowadzi link do niespecjalnie
![]() Po poprawieniu można wyczytać: Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Generalnie.. nie lubię Nokii ![]()
![]() |
![]() |
#2829 |
Pingwin specjalista.
Data rejestracji: 22.06.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Poprawiłem link.
Ja tam lubię Nokię... pewnie dlatego, że od zawsze używam słuchawek tej firmy... Mi się ten powyższy design nawet podoba ale porównując ten telefon do tego, który obecnie mam E51 to żadnej rewelki nie ma, lepszy aparat, większy ekran no i nie wiem czy ten twór ma symbiana nawet. Jak kiedyś będę zmieniać słuchawkę (pewnie tak za rok minimum) to już raczej na taką bez klawiatury ![]()
![]() |
#2830 |
Forumator
Data rejestracji: 11.09.2006
![]() ![]() |
A to dlaczego nie lubisz? Wiadomo, każdy może mieć określoną opinię o danym producencie, ale nie powiesz mi może, że SE jest super, albo Motorola, która w ogóle nie powinna robić telefonów. Jest jeszcze Samsung, który zagarnia coraz więcej rynku i który może byłby dla mnie znośny, ale jak patrzę na te tandetne obudowy (w szczególności połączenie błyszczącego plastiku oraz chromowanych przycisków, pasujących jak pięść do nosa) to odpada w przedbiegach.
Nokia to jedyny producent utrzymujący pewien poziom wykonania, może i odbiega od trendów i w kwestii oprogramowania, ale to cały czas stara, dobra Nokia (oczywiście w kwestii "telefnów", nie smartphonów). |
![]() |
![]() |
![]() |
#2831 |
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nie mam konkretnych powodów, żeby nie lubić. Po prostu był to dla mnie taki "Iphone wśród telefonów" czy "Ipod" wśród odtwarzaczy mp3. Coś, co było chwalone i uwielbiane przez wielu, mimo że w porównaniu do konkurentów nie prezentowało sobą żadnych nadzwyczajnych cech. Dodatkowo w większości modeli skandalicznie słabe były dla mnie baterie. Telefon, który trzeba ładować każdego dnia to dla mnie jakieś nieporozumienie..
Czy teraz coś się zmieniło? Chyba zaczyna. Nokia powoli, ale sukcesywnie traci swoją pozycję i trudno chyba w ogóle nazwać ją jeszcze liderem wśród komórek. Telefony tego producenta zaczynają prezentować sobą coraz lepsze funkcje (dalej nie wyróżniają się wśród konkurencji, ale przynajmniej już od niej nie odstają - chociażby zbytnio poziomem baterii), do tego w większości (bo nie zawsze) nie są już niezrozumiale droższe od innych. Robi się to po prostu normalna firma, a nie magiczna "Nokia", przed którą, jak dziś przed wszystkim, co zaczyna się na "I", należy chyba kłaść pokłony.. To nie dla mnie i takich producentów nie lubię. Nawet jeśli to, jak są postrzegane czasami tylko pośrednio zależy od ich działań marketingowych, a w większości od niezrozumiałych zachowań konsumenckich.
![]() |
#2832 |
.::MaNNErS:SuCk::.
Data rejestracji: 25.02.2004
![]() ![]() ![]() ![]() |
europejskie nagrody eisa na 2010-2011 zostaly przyznane a otrzymaly je sluchawki:
***8226; European Smartphone 2010-2011 - Samsung Galaxy S GT-I9000 ![]() ***8226; European Social Media Phone 2010-2011 - Samsung Wave GT-S8500 ![]() ***8226; European Mobile Phone 2010-2011 - Sony Ericsson Xperia X10 mini ![]() zrodlo
![]() |
#2833 |
Author
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 29.03.2003
rowniez nie ubie nokii
od czasow megahitu czyli 5110, od ktorej zdaje sie ta firma zamieszkala w swiadomosci polakow za to, ze wszyscy ja mieli potem byly kolejne modele, gdzie nie zmieniano menu (to dobrze) ale dodawano kolejne funkcje i brakowalo im pomyslow, gdzie to upchnac (nie zapomne wygaszaczy ekranow w menu dzwonki w ktroejs nokii serii3) osobiscie mialem nokie tylko sluzbowe, chyba ze 3, i nawet ta ostatnia (tez jakas serii 3, jedna z pierwszych z kolorowym wyswietlaczem) bardzo mi przypadla do gustu ale znowu - kazdy ja ma nie wspomne o niewspolmiernie wysokich cenach w stosunku do oferowanych funkcji, ale to wynika po prostu z popytu w tym czasie uzywtkowalem: 2x motorola - telefony NIE DO ZARZNIECIA! ale ubogie w funkcje, 1x siemens - najwieksze G pod sloncem, na szczescie dzial telefonow zbanczyl i juz och nie ma, najgorszy serwis swiata, opisywalem wsio na forum, no i 2x mitsubishi - mega fajne fony, nie do zajechania, jedne mam od 6 lat, jest dobrze wyposazony (jak na swoja cene i tamte czasu) a jego bateria po tylu latach trzyma TYDZIEN a potem wszedlem w smartfony i koniec - do telefonow juz raczej nie wroce a tu zadzi WM ![]()
Radek Nimal - bo życie jest zbyt krótkie, żeby tracić czas blog o głupich pomysłach Życie z Chromebookiem - mój kanał na YT Ostatnio zmieniany przez nimal : 18.08.2010 o godz. 08:43 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2834 |
RESTECPA ~ SZACUKEN
Zlotowicz
Data rejestracji: 24.02.2003
yeah
![]() android górą ![]() |
![]() |
![]() |