![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
![]() |
#1156 | |
Cichy mod
Data rejestracji: 16.03.2003
![]() ![]() |
Cytat:
![]()
![]() Ciekawy blog LiTEa <-- Click ![]() ![]() Jak używac google ? | Lite-on 52327S | BenQ DW1640@EW164B Zanim zadasz pytanie - przeczytaj! [v1.0] | Jak odwiesic CD w Nero? Typ folderow w XP, rejestr | Konto w XP do gier TIMEOUT w autostart | O-T-W-I-E-R-A-M-Y |
|
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#1157 |
Banned
Data rejestracji: 27.08.2003
![]() ![]() |
tapniec
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1158 | ||
Głupi Yasio
Data rejestracji: 27.05.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
Ja mam tez dokupione Harman Kardony. Podskoczysz mi ![]() Harman Kardon i w wyglądzie (lub jak wolisz designe) i w jakości dźwięku. Cytat:
I jakościowo, jednak słabsza.
Powyższa wypowiedz, wyraża jedynie moja opinię w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn. ****************************************** Monarchista, podstępnie knujący przeciwko Republice i demokracji! |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#1159 |
Get a Mac!
![]() Data rejestracji: 18.04.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Zazdrosc mode :
Te Harmany sa przepiekne... Ogladalem je kiedys w iSpocie :-). Idealne dopelnienie new-age'owego mieszkania! |
![]() |
![]() |
![]() |
#1160 |
Banned
Data rejestracji: 27.08.2003
![]() ![]() |
Mieszkania bez ciepla, jak Apple.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1161 |
Forumator
Data rejestracji: 27.08.2004
![]() |
Czytając ten temat na forum mam nieodparte wrażenie, że niektórzy tutaj przesadzają.. Masakra! Opamiętajcie się! M@X czasem mam wrażenie, że specjalnie wypisujesz takie bzdury (nie wszystko, ale jednak...) tylko nie wiem po co.. Ciężko mi pisać w tym wątku bo jak czytam te wszystkie rzeczy jakie wypisujecie (albo fani PC, albo Apple) to się za głowę łapię..
! ! ! ! PS - słyszałem te Harmany - grają poprawnie, nie ma rewelacji. Spokojnie mogę je porównać do jakiegoś logitecha 2.1 ze średniej półki. Za to mają jeden niezaprzeczalny plus - wyglądają świetnie.
![]() |
#1162 | ||
logged out
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 12.07.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() Cytat:
Co do tabletów to nie rozumiem dlaczego niektórzy nie widzą ich miejsca co? Takie urządzenie świetnie spisuje się do prostych rzeczy jak email, www, jakiś PDF czy komunikatory. Ba przy okazji wizyty znajomych czy rodziny można pokazać na nim fotki z imprez itp itd. Moim zdaniem taki tablet to tylko UZUPEŁNIENIE a nie zamiennik.
![]() |
![]() |
#1163 |
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Data rejestracji: 30.11.2004
Zazdrość przez was przemawia, fanatycy PCetów, i tyle!!!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1164 |
Get a Mac!
![]() Data rejestracji: 18.04.2003
Chyba pierwszy raz w zyciu zgadzam sie z andym. To dziwne uczucie... ;-)
Wiadomo***347;***263; wys***322;ana z ***63743; iPhone przy u***380;yciu Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#1165 |
Pingwin specjalista.
Data rejestracji: 22.06.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ja proponuję dodać do regulaminu zakaz "zangielszczania" j. polskiego na polskim forum...
Nie wiem co to za "kozactwo", ale jest to "kozactwo" dla samego siebie, bo nikomu to nie imponuje. Ja osobiście czasem mam kłopot zrozumieć ten dziwny poziom abstrakcji...
![]() |
#1167 | |||
Głupi Yasio
Data rejestracji: 27.05.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
Jeżeli na full, jest zbyt "metaliczny". Cytat:
To netbooki staja się niszowe, są za małe, za ciężkie, niewygodne, kłopotliwe w użyciu. Cytat:
![]() Ten koszmarny żargon, ni to komputerowy, ni to biznesowy, ni to z pokazu reklamowego - jest koszmarkiem. Taki pidgin polsko-angielsko-nie wiadomo jaki. Choć przyznaje, nie ma polskich odpowiedników wszystkiego i tak właśnie importuje się do bieżącego języka takie monstra. Edit: -wiadomość wysłana silą woli ![]()
Powyższa wypowiedz, wyraża jedynie moja opinię w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn. ****************************************** Monarchista, podstępnie knujący przeciwko Republice i demokracji! Ostatnio zmieniany przez yahol : 05.03.2011 o godz. 00:28 |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#1168 |
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Jak nie ma polskich odpowiedników, to najczęściej trzema słowami da się opisać dokładnie o co chodzi. Ten anglobełkot kojarzy mi się tylko z dresiarstwem.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1169 | |||||
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
I trzy - nikt nikomu do komputera nie każe kupować szajsu za kilka złotych. Masz wybór i możesz mieć lepszą jakość. Cytat:
Cytat:
Cytat:
Jedno kliknięcie - otwarcie programu pocztowego, drugie - ściągnięcie poczty (w większości wypadków niepotrzebne - ściąga się automatycznie). Dwa kliknięcia - około 1 sekundy. W przypadku dodatkowego wysłania poczty dwa dodatkowe (utworzenie i wysłanie). Sorry, ale nawet bardzo chcąc nie jestem w stanie tu znaleźć przewagi Ipada.. Cytat:
Konsumenci są w większości głupi, ale jednak wygoda robi swoje i nie wszystko (na szczęście) da się im wmówić.
![]() |
![]() |
#1170 |
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Dzisiaj widziałem na 15 letniej Hondzie naklejkę japka, wszystko na temat, szkoda gadać.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Tagi |
świadkowie jabłkowy, apple, apple fanboy, apple religion, fanatyzm, i-diot, ipad, pc-fanboys, sekta steve'a jobs'a |
|
|