![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|
#1186 |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#1187 |
|
Głupi Yasio
Data rejestracji: 27.05.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
I ty Reetou, przeciwko mnie
![]() Ps: zapisałem sobie tę dyskusje, na dysk. Jak również kilka innych, z innych for, są bardzo ciekawe psychologicznie i rodzajowo. Jak zacietrzewienie i obrona własnych wyobrażeń może wpływać na dyskusje. Sam nie jestem bez winy, bo te wymianę zdań, w sposób głupi, podjąłem, ale może usprawiedliwia mnie fakt, ze chciałem przedstawić i przybliżyć idee używania innego niż wszyscy systemu operacyjnego (już nie napisze "lepszego", "bardziej stabilnego" i "prostszego" - bo spienicie się jak mydło w płynie), ale po prostu innego, ze istnieje świat w którym jest wybór, miedzy jednym a drugim, a nawet trzecim - co mnie dziwi, to brak wypowiedzi na temat Linuxa. Ale taka jest prawda, istnieje świat w którym Windows nie jest jedynym, najdoskonalszym systemem operacyjnym. I choćbyście napisali milion bredni, oskarżeń, i kalumnii, to są ludzie myślący inaczej od was - i to was uwiera jak gwoźdź w bucie
Powyższa wypowiedz, wyraża jedynie moja opinię w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn. ****************************************** Monarchista, podstępnie knujący przeciwko Republice i demokracji! |
|
|
|
|
|
#1188 |
|
Get a Mac!
![]() Data rejestracji: 18.04.2003
To jedyna sluszna pointa tej dyskusji. Think different! ;-)
Wiadomo***347;***263; wys***322;ana z ***63743; iPhone przy u***380;yciu Tapatalk |
|
|
|
|
|
#1189 |
|
Głupi Yasio
Glossa do topicu:
Powyższa wypowiedz, wyraża jedynie moja opinię w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn. ****************************************** Monarchista, podstępnie knujący przeciwko Republice i demokracji! |
|
|
|
|
|
#1190 |
|
Banned
Data rejestracji: 27.08.2003
![]() ![]() |
Chocby mi chcieli przyjemnosc fizyczna z przyrodzeniem sprawic bym zaczal tabletu uzywac zamiast PC, nie dam sie, bede walczyl. No chyba, ze przez rok codziennie, ale i tak komputer bylby schowany i czekal na sprzedanie cialatajstwa.
|
|
|
|
|
|
#1191 | ||||||||
|
logged out
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 12.07.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
Pisanie, że np. MacOS jest najlepszym systemem nie podając KONKRETNYCH cech o tym świadczących jest stwierdzeniem PUSTYM i NIEPRAWDZIWYM. Cytat:
Cytat:
To fanboje Apple rozsiewają fud o tym jak to te systemy są do dupy i jak to MacOS jest najlepszy. Cytat:
Cytat:
btw. Wstawianie tego podpisu z czego wysłałeś posta świadczy tylko o twoim poziomie. Cytat:
Cytat:
Cytat:
Laptop to przenośnie biurko, to urządzenie które możemy zabrać ze sobą i wykonywać na nim (prawie)taką samą pracę jak na stacjonarce. Kiedyś napisałem, że tablety wyprą netbooki. Dzisiaj mogę napisać, że jednak tak nie będzie bo dopóki netbooki oferują większe możliwości niż tablety będą potrzebne. Na netbooku można sobie pisać program, tworzyć strony www czy np. bawić się w prostą edycję wideo/muzyki. P.S. Słowo PC nie oznacza komputera z Windows ale wszystkie osobiste komputery - Personal Computer. Znając to można by ładnie zapunktować autora za tytuł wpisu
|
|
|
|
#1192 | |
|
Głupi Yasio
Cytat:
ze zrozumieniem.....[Pozostała cześć wpisu, nie została zamieszczona, albowiem zawierała treści obraźliwe, insynuacje i pomówienia, oraz niczym nie uzasadnione treści wskazujące] ![]()
|
|
|
|
|
|
#1193 |
|
Lord of the Sword
Zlotowicz
Data rejestracji: 06.04.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Powstał iPad 2. Fajnie, i tak go nie kupię, bo za drogi...
. Ale dlaczego nie ma w nim czytnika kart SD i portu USB oraz sieci 4G ?? Znowu producent chce przekonać ludzi,że wie lepiej ?Apple to mistrzowie PRu.. przekonali ludzi,ze są równocześnie : elitarni oraz dla wszystkich (każdy głąb obsłuży iPada, iPhone), są piękni i prości, są warci pożądania, są inni a więc posiadacz się wyróżnia, są dobrzy (ta legenda o Apple dla profesjonalnej grafiki i o zaletach ich systemu operacyjnego)... No i fajnie. Mam tylko prośbę do firmy Apple , róbcie naprawdę dobre rzeczy i słuchajcie trochę klientów. To nie takie straszne.Ostatnio przeczytałem ciekawą rzecz (Newsweek chyba). Że iPad i programy z AppStore są w stanie zastąpić profesjonalne studio nagraniowe dla muzyka. Lepiej - nawet iPhone sobie poradzi. Że takie studia jak Abbey Road Beatlesów czy nawet te co powstały w Polsce, mogą iść na złom. Hm.. owszem, na pewno w domku można teraz zrobić i nagrać wiele rzeczy ale muzycy dalej wolą korzystać z profesjonalnych studiów. Mało tego, niektórzy zamiast w ProToolsie, zaczynają nagrywać na starych wielościeżkowych magnetofonach i miksować na stołach analogowych. Wbrew pozorom dobrze nagrać płytę jest trudno. iPad nie załatwi wszystkiego. Ale każdy może zostać Justyną Biberem
|
|
|
|
|
|
#1194 |
|
Banned
![]() ![]() |
Na konferencji Apple pokazalo jak nagrywac piosenki, gdy nie umie sie grac; razem z auto-tune mamy komplet dla beztalencia.
|
|
|
|
|
|
#1195 |
|
logged out
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 12.07.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fajnie pokazana polityka Apple
![]() http://applefobia.blox.pl/2011/03/Gd...wersja-12.html Uśmiałem się jak nigdy ![]() --------- Apropo ściągania rozwiązań ![]() http://applefobia.blox.pl/2011/03/iP...-podrobek.html -------- I jeszcze coś... ![]() http://gizmodo.pl/gadgets/18435/niez...ki_jablek.html
XMPP: andrzej(at)czerniak.info.pl Ostatnio zmieniany przez andy : 07.03.2011 o godz. 19:42 |
|
|
|
|
|
#1196 |
|
Banned
![]() ![]() |
Applefobia czasem strzela w plot, ale zwykle dobrze punktuje.
M@Xu Cie andy opieprzy za 'Apropo', bo powinno byc 'A propos'. |
|
|
|
|
|
#1197 |
|
Get a Mac!
Powinno.
|
|
|
|
|
|
#1198 |
|
Banned
![]() ![]() |
Co nowego? JarKacz uzywa iPada. Przyszloscia narodu ten tablet jest.
|
|
|
|
|
|
#1199 |
|
Get a Mac!
Jak do postaci Jaroslawa pozytywnych uczuc nie zywie tak jego uzasadnienie uzytkowania jest esencja tego, dlaczego ludzie iSprzetow uzywaja - PROSTOTY OBSLUGI!
"Tam gdzie nacisne, robi sie wieksze." Wiadomo***347;***263; wys***322;ana z ***63743; iPhone przy u***380;yciu Tapatalk |
|
|
|
|
|
#1200 |
|
Banned
![]() ![]() |
Niedlugo Stefan mu oferte przesle - by po osiagnieciu wladzy edukowac masy 'Maczkiem'. Bedzie specjalna edycja "Mac OS X Jaro Remix".
|
|
|
|
![]() |
| Tagi |
| świadkowie jabłkowy, apple, apple fanboy, apple religion, fanatyzm, i-diot, ipad, pc-fanboys, sekta steve'a jobs'a |
|
|