![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|
|
|
#1 |
|
Głupi Yasio
Data rejestracji: 27.05.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Glossa do topicu:
Powyższa wypowiedz, wyraża jedynie moja opinię w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn. ****************************************** Monarchista, podstępnie knujący przeciwko Republice i demokracji! |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Głupi Yasio
Data rejestracji: 27.05.2003
Cytat:
ze zrozumieniem.....[Pozostała cześć wpisu, nie została zamieszczona, albowiem zawierała treści obraźliwe, insynuacje i pomówienia, oraz niczym nie uzasadnione treści wskazujące] ![]()
Powyższa wypowiedz, wyraża jedynie moja opinię w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn. ****************************************** Monarchista, podstępnie knujący przeciwko Republice i demokracji! |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Banned
Data rejestracji: 27.08.2003
![]() ![]() |
Chocby mi chcieli przyjemnosc fizyczna z przyrodzeniem sprawic bym zaczal tabletu uzywac zamiast PC, nie dam sie, bede walczyl. No chyba, ze przez rok codziennie, ale i tak komputer bylby schowany i czekal na sprzedanie cialatajstwa.
|
|
|
|
|
|
#4 | ||||||||
|
logged out
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 12.07.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
Pisanie, że np. MacOS jest najlepszym systemem nie podając KONKRETNYCH cech o tym świadczących jest stwierdzeniem PUSTYM i NIEPRAWDZIWYM. Cytat:
Cytat:
To fanboje Apple rozsiewają fud o tym jak to te systemy są do dupy i jak to MacOS jest najlepszy. Cytat:
Cytat:
btw. Wstawianie tego podpisu z czego wysłałeś posta świadczy tylko o twoim poziomie. Cytat:
Cytat:
Cytat:
Laptop to przenośnie biurko, to urządzenie które możemy zabrać ze sobą i wykonywać na nim (prawie)taką samą pracę jak na stacjonarce. Kiedyś napisałem, że tablety wyprą netbooki. Dzisiaj mogę napisać, że jednak tak nie będzie bo dopóki netbooki oferują większe możliwości niż tablety będą potrzebne. Na netbooku można sobie pisać program, tworzyć strony www czy np. bawić się w prostą edycję wideo/muzyki. P.S. Słowo PC nie oznacza komputera z Windows ale wszystkie osobiste komputery - Personal Computer. Znając to można by ładnie zapunktować autora za tytuł wpisu
|
|
|
|
#5 |
|
Banned
![]() ![]() |
Na konferencji Apple pokazalo jak nagrywac piosenki, gdy nie umie sie grac; razem z auto-tune mamy komplet dla beztalencia.
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
logged out
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 12.07.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fajnie pokazana polityka Apple
![]() http://applefobia.blox.pl/2011/03/Gd...wersja-12.html Uśmiałem się jak nigdy ![]() --------- Apropo ściągania rozwiązań ![]() http://applefobia.blox.pl/2011/03/iP...-podrobek.html -------- I jeszcze coś... ![]() http://gizmodo.pl/gadgets/18435/niez...ki_jablek.html
XMPP: andrzej(at)czerniak.info.pl Ostatnio zmieniany przez andy : 07.03.2011 o godz. 18:42 |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Banned
![]() ![]() |
Applefobia czasem strzela w plot, ale zwykle dobrze punktuje.
M@Xu Cie andy opieprzy za 'Apropo', bo powinno byc 'A propos'. |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Get a Mac!
![]() Data rejestracji: 18.04.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Powinno.
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Banned
![]() ![]() |
Co nowego? JarKacz uzywa iPada. Przyszloscia narodu ten tablet jest.
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Get a Mac!
Jak do postaci Jaroslawa pozytywnych uczuc nie zywie tak jego uzasadnienie uzytkowania jest esencja tego, dlaczego ludzie iSprzetow uzywaja - PROSTOTY OBSLUGI!
"Tam gdzie nacisne, robi sie wieksze." Wiadomo***347;***263; wys***322;ana z ***63743; iPhone przy u***380;yciu Tapatalk |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Banned
![]() ![]() |
Niedlugo Stefan mu oferte przesle - by po osiagnieciu wladzy edukowac masy 'Maczkiem'. Bedzie specjalna edycja "Mac OS X Jaro Remix".
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Get a Mac!
Steve ma cos czego nie ma Jaroslaw.
Swietny produkt do zaoferowania. Wiadomo***347;***263; wys***322;ana z ***63743; iPhone przy u***380;yciu Tapatalk |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Forumator
Data rejestracji: 27.08.2004
![]() |
Ostatnio kupiłem kartę Intel WiFi Link 5100 do laptopa ojca (HP 550) po to, aby wszystkie urządzenia w mojej sieci były w standardzie N oraz pracowały w paśmie 5 GHZ. Przecież to PC - pomyślałem - da się to wymienić i będzie działać! Niestety spotkała mnie bardzo niemiła niespodzianka.. Po zainstalowaniu karty laptop nie chciał się uruchomić. Witał mnie komunikat biosu o nieobsługiwanej karcie sieciowej - nie dało się tego w żaden sposób pominąć. Wyciągnąłem więc od kolegi starszego Intela - 4965AGN która też nie ruszyła... (ten sam komunikat). Włożyłem więc tą samą kartę Intela, którą zastosował producent (HP) ale niebrandowaną przez HP - rezultat - ten sam komunikat! Widać, nie wszystkie PC dają*się łatwo rozbudować.. Generalnie to jestem w szoku, nie spodziewałem się takiego obrotu sprawy. Dobrze, że sprzedawca okazał się być w porządku i mogłem zwrócić kartę..
PS - każda z tych kart działała bez problemu w moim Dellu XPS m1330, o dziwo w moim Macbooku Pro z 2009 roku oraz jakimś starym Asusie jeszcze z Pentiumem M. Dziwi mnie podejście firmy HP - blokowanie rozbudowy jednego z najtańszych notebooków z ich oferty. Niedługo może się okazać, że do laptopa będzie można włożyć tylko karty dyski itp brandowane przez danego producenta (HP, Dell, Asus itp.. ) Nie podoba mi się to.. a ten kierunek wyznacza niestety wg mnie Apple..
Ostatnio zmieniany przez Gadzina18 : 10.03.2011 o godz. 08:32 |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Pingwin specjalista.
Data rejestracji: 22.06.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
A nie prawda!
![]() W HP i innych lapkach producenci lubią blokować karty WiFi! ![]() Ten temat przeczytaj: http://www.elektroda.pl/rtvforum/topic1115014.html
|
|
|
#15 |
|
Թ
Data rejestracji: 14.02.2003
@andrzejj9,
większość użytkowników komputerów nie używa klawiatur a jeśli już, to do sterowania interfejsem - lepsze byłyby dla nich dedykowane przyciski w komunikacji większość userów tekst uważa za ułomną formę względem voice+video |
|
|
|
![]() |
| Tagi |
| świadkowie jabłkowy, apple, apple fanboy, apple religion, fanatyzm, i-diot, ipad, pc-fanboys, sekta steve'a jobs'a |
|
|