Powrót   Forum CDRinfo.pl > Urządzenia przenośne > Systemy operacyjne i aplikacje

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Opcje związane z dyskusją Ranking: Ranking dyskusji: głosów 4, średnio 3.00. Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
Stary 19.03.2011, 12:34   #11
andy
logged out
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 12.07.2003
andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
Cytat:
Apple nie jest tu wyjątkiem,
Naucz się czytać moje posty ze zrozumieniem. Nigdzie nie napisałe, że inne firmy nie postępują podobnie! Odniosłem się tylko do tego co kiedyś mówił jakiś fanatyk Appla na w tym temacie. Jak widać Apple wcale nie dba tak o użytkowników jak było tutaj zachwalane!

Cytat:
Napisany przez mgit
a co z Microsoftem ? Brak wsparcia dla bardzo dobrego systemu jakim jest Windows 95 (idealnego na leciwe komputery, które nadal działają, a nie uciągną XP o 7 nie wspominając).
Powiedz, że to jakiś żart...proszę!!!!!! Mamy rok 2011, system Windows 95 miał premierę 24 sierpnia 95r.
Cytat:
Zakończenie wsparcia technicznego[edytuj]

Dnia 31 grudnia 2001 firma Microsoft zakończyła udzielanie wsparcia technicznego dla tej wersji systemu operacyjnego
6 lat wsparcia technicznego to mało ? oO Pokaż proszę inny system, który ma dożywotnie wsparcie techniczne.

Apple wynalazło Mapy!

Cytat:
Napisany przez M@X
Nie widzialem do tej pory telefonu z Androidem czy WM ktory przez 3 lata dostawalby od producenta nowe oprogramowanie (oczywiscie nie mowimy tu o amatorskich przerobkach, badzmy powazni...).
Udowodnij.

Cytat:
Starzenie sie sprzetu jest normalna koleja rzeczy.
A to ciekawe bo jeszcze tak niedawno w syskusji odnośnie Maców/iMaców/Maców Pro itd. poszła teza, że produkty Apple się nie starzeją! To jak to w końcu jest z tym?

@M@X zauważyłem jedno. Twoje zdanie zmienia się od tego co jest tematem dyskusji, przez co w moich oczach już straciłeś wiarygodność.

Cytat:
Spacetime informuje, że gra jest pobierana z Android Marketu w liczbie 9000 dziennie, natomiast wśród użytkowników iOS jest znacznie mniejszy ruch ***8211; 3 do 4 tysięcy pobrań dziennie. To jednak nie najważniejsze, gdyż model biznesowy firmy opiera się o sprzedaż dodatków do wykorzystania w grze oraz na przychodach z reklam, sama gra jest natomiast darmowa. Większe znaczenie ma zatem fakt, że statystyczny gracz Pocket Legends korzystający z Androida gra trzy razy więcej od tego, który korzysta z iOS. Taki obrót spraw powoduje odpowiednie wyniki finansowe ***8211; Pocket Legends w wersji na Androida przynosi 30 do 50% więcej zysków niż ta na urządzenia z jabłuszkiem na obudowie. I to pomimo tego, że Apple posiada w swoim API specjalny jednolity interfejs do sprzedaży wewnątrz aplikacji, gdzie tego typu funkcja w Androidzie dopiero zadebiutuje.
http://antyweb.pl/spacetime-studios-...-niz-na-iphone

Cytat:
W sobotę kupiłem swój pierwszy komputer Apple w iSpocie w Poznaniu.
I ku mojemu zaskoczeniu, sprzedawca nie zgodził się na otwarcie pudełka przed zakupem.
No dobra, pomyślałem, nic nie zrobię, skoro taka jest polityka firmy. Kupuję. Ale byłem czujny, bo wiedziałem, że ostatnio moja koleżanka, która kupiła komputer Apple miała problemy z matrycą.

Poprosiłem sprzedawcę o otwarcie pudełka i odpaliłem komputer...
Po chwili zobaczyłem martwe piksele na środku matrycy. Pokazałem sprzedawcy, zadzwonił do kierowniczki salonu i dowiedziałem się, że najpóźniej we wtorek dostanę nowy komputer.

Wczoraj, w poniedziałek wieczorem zadzwoniła do mnie kierowniczka salonu i powiedziała, że zgodnie z gwarancją Apple komputer nie podlega gwarancji. Ok, nie mieszam się do polityki Apple. Ale do mojego prawa, do prawa konsumenta, które jasno określa odpowiedzialność sprzedawcy wobec klienta, ponieważ towar nie jest zgodny z opisem. Dlatego dzisiaj z samego rana złożyłem reklamację i iSpot ma dwa tygodnie aby się do niej ustosunkować. Chcę oczywiście nowy komputer, sprawny, bez wypalonych pikseli.

Może ktoś z was spotkał się z podobnym problemem w iSpocie albo u innych sprzedawców?
http://myapple.pl/sprzet-apple-opini...e-piksele.html

Niech ktoś napisze, że ten pogrubiony fragment to żart...PROSZĘ!

Ostatnio zmieniany przez andy : 19.03.2011 o godz. 12:39
andy jest offline   Odpowiedz cytując ten post

Tagi
świadkowie jabłkowy, apple, apple fanboy, apple religion, fanatyzm, i-diot, ipad, pc-fanboys, sekta steve'a jobs'a

Twoje uprawnienia: