![]() |
Yossi wpadki Apple się owszem zdarzają (a biorąc pod uwagę ilość dostarczanych słuchawek - to statystycznie i ilość narzekań musi być wyższa).
Ale podaj mi jednego, wystarczy jednego producenta, który nie ma problemu z jakością - i wszyscy go chwalą. Tylko jedna firma. Produkująca słuchawki w dowolnej cenie. O której można z czystym sumieniem powiedzieć, że ma jakość wyższą od Apple. Bo z tego co ja widziałem, to wszystkie firmy lecą sobie w kulki, a jakość serwisu woła o pomstę do nieba. Tylko bez tłumaczenia, że inni tak mogą, bo nie są emejzing. Często przecież mówią, że są lepsi. |
Ja mam takie pytanie...
Jak powszechnie wiadomo, drobne i niesistotne usterki, występujące w iZabawkach nie mają żadnego znaczenia, ponieważ - jesli ktoś koniecznie chce czepiac się drobiazgów - to (jak zapewniaja fanboye), wystarczy udać sie do najbliższego dystrybutora (jakolwiek by się zwał) i natychmiast wynienią nasz wadliwy sprzęt na nowy. I tataj chciałbym uzyskać powtwierdzenie od użytkowników iZabawek: - czy w wypadku stwierdzenia wady (niedziałające, a wymienione w specyfokacji funkcje - fabrycznie porysowana obudowa i odpadająca farba Użytkownik sprzętu oraz "idealnie dpasowanego ekosystemu" Apple może: 1. Udać się do wyżej wymienionego dystrybutora (lub do innego punktu - tu proszę o wskazanie właściwego) 2. Odebrać od ręki fabrycznie nowy sprzęt i odtworzyć backup z iCloud 3. W wypadku, gdyby ponownie stwierzono fabryczną wadę (np. zażółcona matrycę lub martwe pixele) - otrzymać od ręki nowy egzemplarz. 4. Jeżeli użytkownik iZabawki, który zapłacił za nią ca. 3000 PLN nie mieszka (co nie daj Boże) w Warszawie - to czy najlepsza na świecie forma odbierze od niego uszkodzony sprzęt i dostarczy nowy na właśny koszt, czy też użytkownik iZabawek, mieszkający np. w Ustrzykach Górnych (pozdrawiam moje ukochane Ustrzyki) musi go dostarczyć na własny koszt do najbliższego sewrisu, a nastepnie pojechać tam drugi raz (też na własny koszt), żeby odebrać fabrycznie nowy egzemplarz, pozbawiony wad. |
ale "przetestowali" fajfona wiec dalem to tutaj a nie do humory bo moze smieszyc a nie musi ;-)
|
Cytat:
Apple akurat wypoadnie tak samo jak każdy inny phone. Zamiast tego polecam taki rozrywkowy link: http://wyborcza.pl/1,75248,13069474,...rzedawane.html |
Cytat:
|
Całuśna.
Tak poza tym głupie. Amerykanie pytają "Skoro taki mądry, to czemu biedny?" A rodaki ciągle szukają fatum, od menela do hipstera. |
Azaliż inną osobę via mail udając (nieistniejącą kobietę) i mając świadomość podejrzeń iż to ja jestem - podstępnie styl zmieniłem na poprawną polszczyznę acz zupełnie bez przecinków, co zresztą jest uznawane za poprawne o ile konsekwentne.
Zadziałało. |
Cytat:
iPhone przerasta taką bombę o głowę.....grzyba.....iBomb? |
Czekam na test fajfon vs bomba atomowa. :haha:
|
Wycofuje się z poprzedniego stwierdzenia!
Matoły nie używają wcale znaków interpunkcyjnych. Wygląda wiec na to, ze moje poprzednie stwierdzenie było przesadne i pochopne. Nie bierzcie tego do siebie, ja tak tylko jakby głośno myślę. A ten przecinek przed oraz, był rzeczywiście zbędny! |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Ale używając starej Nokii i zapalniczki benzynowej, otrzymamy dokładnie ten sam efekt, znacznie mniejszym kosztem. No może nie pokaże swojej głupoty tak adekwatnie, oraz nie zyska poklasku podobnych sobie idiotów. |
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 00:57. |