![]() |
Cytat:
Wysy***322;ane z mojego HTC Sensation Z710e za pomoc***261; Tapatalk 2 |
Rzeczywiscie :D Założe się że niektóre sklepy zapomną o tym drobiazgu napisać ||
W sumie to nie jest jakaś wielka wada, bo te smieszne pakiety internetowe ktore mamy w PL to można sobie wsadzić nie-powiem-gdzie. Ciekawe w ile minut można po takim LTE wykorzystać pakiet 1GB :hmm: Czy to może się już w sekundach liczy? Jest jakaś sieć która oferuje internet LTE bez limitów? |
LTE, tylko nie w Polsce. :D
|
Ludzie, jaki odgrzewany kotlet?
- cieńszy i 20% lżejszy - większy ekran 1136*640 (przy tych samych wymiarach telefonu) - nowy procesor A6 - 4 rdzenie ARM Cortex A15, 4 rdzenie PowerVR, czyli 8 rdzeni w układzie - LTE Jak szukacie odgrzewanych kotletów to patrzcie raczej na HTC :> Moim zdaniem jest dokładnie taki jak powinien być i podoba mi się :taktak: Ciekawe że Apple które samo sprzętu nie robi ma znowu najmocniejszy procesor na rynku i to w tak małym telefonie :hmm: Gdyby był za ~1000zł i z Androidem to bym poleciał do sklepu || |
Nie znasz się! Jest 8 MPx, usprawniony! Teraz dopiero ajFon zastąpi luszczanki! ||
|
Nic nowego nie wymyślili w iP5... Odgrzewany kotlet.
|
Nowy iPod Nano to Nokia Lumia. Najwidoczniej Apple z Brauna wyciągnęło wszystko co mogli.
Jedyną praktyczną rzeczą jaką wprowadzili to wtyczka, która zawsze pasuje. Przydało by się to w przypadku USB. Na renderach nowy iP prezentuje się nawet ładnie, ciekawe jaka będzie rzeczywistość. Czy dla was też proporcje nowego iP są nienaturalne? Wygląda jak pilot do TV. |
Ilość załączników: 2
Demek dla apple prawo nie istnieje, bo to apple tworzy prawo :D
Cytat:
http://pclab.pl/art51021.html Załącznik 60270Załącznik 60273 |
czyli jak apple kradnie to jest ok a jak od appla kradna juz ukradziony pomysl na zaokraglony rog to jest cacy?
no gdzie ja k*.*a zyje... |
Podobno już jest nowy aJfon. Ten od Chińczyków skopiowany. :mruga:
|
Różnica jest oczywista, można też zawsze przechodzić na czerwonym świetle, ale nigdy nie zostać potrąconym (jeszcze).
Wirusy na Linuxa mogą być i są. Ze względu jednak na marny udział na rynku desktopów (zwłaszcza wśród ludzi którzy łatwo pozwolą sobie wirusa wcisnąć) jest ich bardzo mało. Znanych z tego co wiem ok 50 sztuk i w większości już nie działają. Na Linuksa nie ma ani jednego programu antywirusowego i nie zanosi się aby taki miał powstać w najbliższym czasie. Są dwa narzędzia, a w zasadzie skrypty, do wynajdowania rootkitów. Ale ich przydatność jest w zasadzie zerowa, bo nowy załatany kernel jest co dwa tygodnie. |
Nie wiem jak Wy, ale ja widzę różnicę między 'jeszcze żadnego szkodnika nie złapałem' a 'nie ma wirusów na Linuksa'. No ale to może tylko ja widzę tą różnicę.
|
No tak, już to andy pisał z 10 razy, trudno nie było. Do tego Ubuntu. Komplecik.
|
Cytat:
Cytat:
:czytaj: :fiu: |
Psując kółeczko, wpadło mi w oko jedno zdanie z potoku andiego:
Cytat:
Wcześniej wpadłem też na kolejny pomysł. Możliwe, że Andy i inni nadal trwają w środowisku 90's, gdzie model posiadanego telefonu jest wyznacznikiem statusu. Aha, andy - oprócz tego zostałeś nieznośnym neofitą linuksowym. Nie czytałem, ale mogę się założyć, że w ostatnim poście dopisałeś coś o braku wirusów na linuksa. Jeśli zgadłem, to masakra. @yahol, O erystyce Sch. i jezuitach mówiłem wielokrotnie, nie dalej niż kilkanaście dni temu. O ujęciu psychologicznym np. Aronsona również. Na nic. mods, please nie łączcie postów, drobny wyjątek |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 18:43. |