![]() |
Podryw? :what:
Wys***322;ane z mojego MT11i |
wojtas? masz kobietę?
Cytat:
|
Super. Kto***347; mnie wkurzy, dostanie nim w ***322;eb. Kobieta mnie wkurzy, dam jej go... niech si***281; z nim pieprzy...
Wys***322;ane z mojego MT11i |
Ilość załączników: 1
|
Dla niecierpliwych iPhone 5 preorder za 2549 zł:
http://allegro.pl/apple-iphone-5-16g...628924233.html |
Cytat:
Kiedyś był filmik jak łazili po ulicy i pokazywali KDE4 mówiąc że to następca Visty... Myślisz, że reakcje były inne? |
oj tam nic
nowy ipod wyglada jak nokia lumia...apple musi ich pozwac, ze wykradli im design... :D |
[QUOTE=andy;1222009]Jak to nazwać?
Tu jest link to pełnego tekstu, ja bym bardzo chciał usłyszeć Wasze komentarze. Chciałbym przy okazji przypomnieć wyniki poprzedniego testu, kiedy to amerykańskim klientom pokazywano iPad2 jako The New iPad, a znakomita większość z ich twierdziła, że jest o niebo lepszy, niż iPad2. Nie moge niestety napisać, kto jest "przeciętnym, amerykańskim odbiorcą" tego towaru, bo mogę zostać posądzony o rasim, szowinizm, seksizm oraz słuchanie muzyki klasycznej. BTW, że zacytuję klasyka "Seksmisję": siedzimy tu już 2 dni i nic? Już dwa dni od premiery najbardziemejzingowego urządzenia na świecie i dalej nic??? Żadnych wirtualnych orgazmów? |
Tylko się nie wyrażać :D
|
Jak to nazwać?
|
a ma bateryjkę, co na 2 tygodnie starcza :sciana:
|
Cytat:
|
Ma za duży ekran, nie jest już idealny. :rotfl:
|
A musi być przełomowe, emejzing osom?
Jak czytasz o nowym modelu vw to też narzekasz że nie jeździ na wode? |
Ja jestem człowiek prosty, w dodatku nie z Warszawy nawet, tylko ze wsi.
Czy ktoś mógłby mi w kilku punktach napisać, jakie przełowowe, emejzing, madżikal i osom technologie wprowadza nowy ajfon 5? Oczywiście takie, które mają mniej niż 2 lata. Czytałem mnóstwo oczekiwań ze strony **** (cenzura wewnętrzna) użytkowników i z tego co widzę, na pierwszy rzut oka, to brakuje co najmniej (podkreślam, że w stosunku do oczekiwań wyznawców - nie moich): - ładowanie indukcyjne - forget it - micro USB - co prawda były na ten temat jakieś tam dyrektywy UE, ale kto by się tam przejmował jakimś nic nie znaczącym kraikiem - NFC - zdeje się, ze nie ma nic o tym- ani słowa, ale mogę sę mylić - BT - bez komentarza Z tego co widzę ( a "nie miałem w ręku") to największa zaleta IP5 jest to, że jest cienki. O Jezu - jaki cienki!!! Ale co tam - oto typowy wpis Fanboya: "Wkurzać mnie będzie oczywiście nowe złącze, ale co tam kupię na dzień dobry przejściówkę i jakieś nowe kabelki i będzie OK. Zresztą przecież tego złącza używamy ostatnio tylko do ładownia. Cena podstawowej wersji 16GB to 679 Euro, tanio więc nie będzie, ale co tam..." więcej grzechów nie pamiętam, ale na pewno poszukam |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 09:41. |