![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|
|
|
#1 |
|
Forumator
Data rejestracji: 27.08.2004
![]() |
Dziś oficjalnie pożegnałem swojego 3GS. Wymieniłem się na Samsunga Galaxy S! Nie żałuję w ogóle, chociaż został mi sentyment do mojego iPhone.. jakbym kiedyś miał ochotę na telefon od Apple to wyjmę z szuflady swojego 3G i odpalę na dzień albo dwa.. ;]
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
ZnakJaworznickiegoBikera
Data rejestracji: 22.03.2005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
zdrajca!
widocznie nie umiales uzywac tego iscie wspanialego telefonu!
Tanie konta shell, www, php, sql - info priv Moj kanal Youtube /msg demek at freenode // Intel Pentium 4 630 3,0@5,6 GHZ --100% O/C CLUB 3Ghz@6750Mhz PISIOR - PRAWO I SPRAWIEDLIWOŚĆ I OJCIEC RYDZYK MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Forumator
![]() |
Umiałem umiałem!
Tylko za mało opcji dla mnie miał! Takim zdrajcą to jeszcze nie jestem mam iPhone 3G, iPada i Macbooka Telefon tylko zmieniłem.. ale jak Android mnie zauroczy to tablet wymienię też wtedy będę prawdziwym zdrajcą
|
|
|
#4 |
|
ZnakJaworznickiegoBikera
Data rejestracji: 22.03.2005
juz jestes
dlatego, ze w ogole o tym pomyslales
Tanie konta shell, www, php, sql - info priv Moj kanal Youtube /msg demek at freenode // Intel Pentium 4 630 3,0@5,6 GHZ --100% O/C CLUB 3Ghz@6750Mhz PISIOR - PRAWO I SPRAWIEDLIWOŚĆ I OJCIEC RYDZYK MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Get a Mac!
![]() Data rejestracji: 18.04.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Niniejszym stwierdzam, ze ta "zabawka" nakrecila taki film z wakacji 720p (a iMovie pomoglo go zmontowac), ze wszystkim oko bieleje, nie wierzac ze mozna cos takiego zrobic telefonem i domowym komputerem.
I nagle robi sie szkoda skladakow z Windows... ;-) Wiadomo***347;***263; wys***322;ana z ***63743; iPhone 4 przy u***380;yciu Tapatalk |
|
|
|
|
|
#6 | ||
|
Applefan's Terminatrix
Data rejestracji: 18.09.2011
![]() |
Cytat:
![]() Mój marny androidzić z szajsunga nagrał FullHD a zmontowałam sobie na darmowym Kino, na dwurdzeniowym lapku za 1800zł z linuxem. Czy Ty uważasz, że tylko MacOSX ma programy do montowania filmów? Ja na linuksie mogę wybierać z pośród kilkudziesięciu, włącznie z efektami renderowanymi przez Blendera i do tego programik do eleganckiego wypalenia płytki DVD. A Ty? Źle się nagra płytka i do serwisu mihihihihihi ![]() Z czym do ludzi M@X. My tu używamy normalnych telefonów i komputerów, z normalnymi systemami operacyjnymi i programami, nie zabawkami dla sprytnych inaczej makjuzerów ograniczanych na M@Xa (hehe) przez Cupertino... Cytat:
Gdyby Apple zaczęło przepraszać za swoje błędy musieliby otworzyć specjalną radiostację nadającą non stop jedno słowo - przepraszam ![]() @Yossi spokojnie ajfona nie kupuje się, żeby go używać! Pamiętaj. Bo i tak nie ma do czego, jest zbyt ograniczony aby używać go w jakimkolwiek rozsądnym celu, choćby dlatego, że świetnie samodzielnie się przetaktowuje z 1GHz na 798MHz i to jego standardowa częstotliwość pracy. Ajfona kupuje się, żeby się lansować! Kto tak uważa? Ktoś kto jest tak naiwny, że aż żal go wyśmiewać. A co wtedy taki wyśmiany robi? Podejrzewam, że płacze po nocach...Ale jak to?? Buuuuu. Kupiłem ajfona za cztery tysiące złotych i nikt mi nie zazrościł? Buuuuu!!! Jeszcze ta wredna nemka się nabijałaaaaaa. Buuuuuu!!! Jak śmie! Ona nie wie co to jest emezing!!! Tyle ficzerów ma ten ajfon! Sam Jobs powiedział! Ostatnio zmieniany przez nemka : 27.09.2011 o godz. 17:10 |
||
|
|
|
|
|
#7 |
|
Gość
|
Kolejne kłamstwo mściwej konkurencji na temat cudownego Iphona 5:
iPhone 5 ma problemy z panelami dotykowymi? komorkomania.pl/2011/09/24/iphone-5-ma-problemy-z-panelami-dotykowymi Otóż Apple nie ma żadnych problemów i to z niczym. To jest po prostu taki ficzer, a jeśli dalej WYDAJE ci się, że masz problem z panelem dotykowym to oznacza tylko tyle, że źle go dotykasz. Poza tym, wszystkie smartphony tak mają, a tak w ogóle to problem jest wymyślony i tak naprawdę nie istnieje. "Zły dotyk"
|
|
|
|
#8 |
|
Nikoniarz
Data rejestracji: 26.01.2004
Toż to niemal 1 megapiksel rozdzielczości (wielkości)! Amejzing! Pochwal się fragmentem jakimś...
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Get a Mac!
Nie moge, ze wzgledu na zawartosc merytoryczna i osoby na tym filmie umieszczone. Sami wiecie, ze na wakacjach robi sie glupoty ;-)...
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Nikoniarz
Data rejestracji: 26.01.2004
No nie przesadzaj... na pewno masz fragmenty, na których nikogo nie ma.
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Jukebox Hero
Data rejestracji: 17.09.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
M@X ale dlaczego Ci żal składaków? Jak zwykle porównujesz Maca z nie-wiadomo-czym.
Mac jest drogi a iLife też nie jest za darmo. W tej cenie spokojnie złożysz lepszego peceta z podstawowym Sony Vegas Movie Studio HD ,Adobe Premiere Elements lub Pinnacle Studio HD. Telefonów też nie trzeba żałować, bo pierwszy z brzegu znacznie tańszy HTC Sensation nagrywa 1080@30fps. Za różnice w cenie komputera i telefonu możnaby już prawie kupić pełne Adobre Premiere Pro CS5.5
Ostatnio zmieniany przez sobrus : 27.09.2011 o godz. 07:53 |
|
|
|
|
|
#12 | |
|
Forumator
![]() |
Cytat:
http://myapple.pl/content/2079-apple...ultitouch.html ufff
|
|
|
|
#13 |
|
Jukebox Hero
Data rejestracji: 17.09.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nie są autorami tego pomysłu, więc dobrze.
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Get a Mac!
iLife jest za darmo z kazdym Makiem. Wymienione przez Ciebie programy nie sa w stanie IMO dorownac iMovie w kwestii stosunku prostota obslugi-jakosc efektu (wiem, bo kleilem na wszystkich).
A to pseudo 1080p jest cienkie jsk barszcz - bylo na YT porownanie 720p z iPhone'a i 1080p z jakiegos Androida. Zgadnij kto wygral? ;-) A co do odrzucenia patentu, to chore. Dzis wszyscy uzywaja, bo banda tlustych burakow ociagala sie z wydaniem werdyktu, ale gdy skladano wniosek to nikt tego nie mial i byla to rewolucja! Czemu inni maja zarabiac na czyms co zainicjowalo Apple?
"Android to syfiasty, zabugowany, irytujący, zaprojektowany przez idiotów, lagujący, udający otwarty i wolny system." - sobrus Hosting na świetnych warunkach z rewelacyjnym wsparciem: Ostatnio zmieniany przez M@X : 27.09.2011 o godz. 08:31 |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Gość
|
Nie jest "za darmo" - jest WLICZONY W CENĘ, te dwa pojęcia powinien rozróżniać nawet przeciętny maturzysta.
Jak rozumiem, od teraz wyrocznią w sprawach technologii jest co, co jakiś Fanboy wrzuci na Youtube? Poza tym, używaj proszę polskich znaków diakrytycznych. No, chyba, że z tego emejzing urządzenia się nie da. Ale to na pewno jest taki ficzer. |
|
![]() |
| Tagi |
| świadkowie jabłkowy, apple, apple fanboy, apple religion, fanatyzm, i-diot, ipad, pc-fanboys, sekta steve'a jobs'a |
|
|